Realizările administraţiei Kovacs la Ianculeşti după 2 mandate consecutive. Un sat fără trotuare

• publicat la: 3 august 2016
Realizările administraţiei Kovacs la Ianculeşti după 2 mandate consecutive. Un sat fără trotuare

Vă prezentăm în continuare imagini din satul Ianculeşti ce aparţine de UAT Carei , imagini ce le puteţi vedea pe viu printr-o simplă deplasare la faţa locului.

Comentariile sunt de prisos. Realitatea este cea care vorbeşte,  e dovada de necontestat a  realizărilor administraţiei Kovacs către care sătenii îşi plătesc impozitele şi taxele.

Cum intri în sat, pe partea stângă, în spatele vilei fostului delegat sătesc şi fost asociat cu primarul Kovacs la societatea falimentară Castex SRL Carei, se află Căminul Cultural. Dacă s-a preocupat de soarta lui administraţia Kovacs de care aparţine…puteţi trage singuri concluziile.

http://www.buletindecarei.ro/2015/02/motilor-ianculesteni-li-se-refuza-dreptul-la-camin-cultural.html

În timp ce toate instituţiile de cultură careiene au fost atent renovate, pentru ianculeşteni nu a fost alocat nici un proiect în acest sens, nici un fond pentru renovare şi , atenţie, nu a fost acceptată munca voluntară pentru renovare oferită de delegatul sătesc Chiorean ce solicita doar autorizaţia.  Ianculeştenii nu mai pot ţine nunţi în sat şi  nu pot primi oaspeţi la activităţi culturale pentru că administraţia de care depind  este total nepăsătoare la nevoile lor.

Satul nu are trotuare!

Singurele trotuare  existente în sat sunt cele realizate de săteni pe cheltuiala lor. Cei cu dare de mână au trotuar iar cei cu pensii mici sau fără loc de muncă plătesc doar impozit la primăria Carei fără a beneficia de condiţiile de trai aferente încadrării satului în prima zona de impozitare.

Pentru construirea unei capele mortuare primarul Kovacs vrea troc politic!

http://www.buletindecarei.ro/2014/12/trafic-de-influenta-la-careicapela-mortuara-contra-voturiepisodul-2capela-fac-daca-cer-consilierii-psd.html

Pentru lacul din sat se alocă sume generoase lunar după preluarea sa de către administraţia Kovacs, nu şi pentru Căminul Cultural.

Un gard de SÂRMĂ GHIMPATĂ înconjoară lacul.

An de an înainte de Festivalul Zilele Iancului se iniţiază piedici de către primar pentru a nu se organiza evenimentul, piedicile constând în refuzul primarului de a introduce pe ordinea de zi a şedinţelor de consiliu cererea delegatului sătesc pentru sprijinirea festivalului moţesc. Astfel, singurul care s-a implicat mereu în sprijinirea sătenilor a fost consilierul Ciută. Tot  an de an, consilierul Oneţ  solicita reducerea sumelor acordate de primărie pentru eveniment.

http://www.buletindecarei.ro/2014/07/distinctii-pentru-profesorii-bertieanu-aprobate-de-consiliul-local.html

Nimeni dintre cei care acum au descoperit satul Ianculeşti nu au participat la organizarea vreunei ediţii a Festivalului Zilele Iancului, nu au realizat vreodată un program cultural şi nu au luat atitudine pentru remedierea stării degradante în care se află Căminul Cultuiral sau clădirea şcolii sau  lipsa trotuarelor sau lipsa transportului în comun către oraş.

Cine a încasat banii pentru introducerea gazului în Ianculeşti  când de fapt acesta a fost plătit de judeţ?

Unde aţi fost la ultimele ediţii ale Festivalului Zilele Iancului domnule primar Kovacs sau un reprezentant al primăriei Carei?  Delegatul Chiorean a fost mereu omul faptelor şi mai puţin al vorbelor  dar pentru administraţia careiană a fost deranjant pentru că cerea să faceţi drumurile, Căminul Cultural, clădirea şcolii care nu apare în acte la primărie, cerea transport în comun şi accesul la televiziuni locale. Refuzat şi blamat de administraţia Kovacs, Ciprian Chiorean  a demonstrat că e capabil să organizeze ediţii  model a Festivalului Zilele Iancului şi să obţină asfaltarea drumului principal de la Consiliul judeţean de atunci. Ceea ce dovedeşte că singur a făcut mai mult decât toată administraţia Kovacs.

De ce nu daţi liber la trimiterea  ajutoarelor  alimentare oferite de UE nevoiaşilor şi la Ianculeşti domnule primar Kovacs?

Daniela Ciută

 

http://www.buletindecarei.ro/2015/11/da-cu-sarbatoarea-motilor-ianculesteni-ce-aveti-domnule-primar.html

http://www.buletindecarei.ro/2015/10/satul-ianculesti-din-uat-carei-povara-frumosului.html

Lasati un comentariu