Sala de sport cu tribune din Carei

• publicat la: 19 august 2016
Sala de sport cu tribune din Carei

Aceasta este sala de sport a Colegiului Tehnic „Iuliu Maniu” din Carei, sala de sport unde au loc evenimentele  de mare anvergură din oraş. Buletin de Carei a semnalat  constant situaţia penibilă în care se află mun.Carei  prin neglijenţa cu care tratează administraţia locală întreţinerea domeniului public din jurul singurei săli de sport din oraş cu tribune.

Doar cine nu vrea nu depozitează molozul pe platoul din faţa sălii de sport. Poliţia Locală asistă neputincioasă la  toată această stare de fapt. Molozul provine în mare parte  de la lucrările efectuate în cadrul masterplanului Apaserv.

Convenția Cadru nr. 504/14.01.2015 încheiată între SC Saminstal SRL  şi primăria Carei a fost semnată de către primarul Kovacs şi şef Birou Tehnic, Rakovski Francisc, potrivit celor declarate de acesta din urmă.  Acesta a menţionat că în Convenţie e prevăzut ca pământul rezultat din decopertări sau alte activităţi de construcţie  pe perioada lucrărilor   implementării  masterplanului   Apaserv, să fie dus la capătul oraşului , la groapa de pe drumul spre Ghenci.

Din păcate, această convenţie nu a fost respectată şi astfel, mormanele de moloz au fost  depozitate inclusiv roată-roată sala de sport din curtea Apaserv SA,  secţia Carei. Acum au înverzit. În curând vom avea o mică pădurice.

Pentru acest spaţiu din centrul mun.Carei, de lângă Baia Comunală cedată de administraţia locală în contul datoriilor la E-On Gaz,  consilierul Ilie Ciută a venit cu soluţii concrete de amenajare a lui.

Aversiunea conducerii UDMR a mun.Carei faţă de tot ce vine din partea consilierilor liberali se răsfrânge asupra careienilor care nu pot beneficia  de un Centru Sportiv modern şi decent în locul actualei adunături de gunoaie.

Nici prezenţa unor campioni mondiali la handbal în mun.Carei cu ocazia Memorialului „Mircea Dohan”  nu a sensibilizat inimile împietrite ale administraţiei locale, prea preocupată de protejarea interesului său de grup în detrimentul careienilor plătitori de taxe şi impozite.

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2016/06/singura-sala-de-sport-cu-tribune-din-carei.html

http://www.buletindecarei.ro/2016/04/ospitalitatea-administratie-locale-la-memorialul-de-handbal-mircea-dohan.html

http://www.buletindecarei.ro/2016/05/cine-conduce-de-fapt-orasul-carei.html

http://www.buletindecarei.ro/2016/03/baia-comunala-carei-o-cladire-cedata-in-contul-datoriilor.html

comentarii

de altul la 19 august 2016 - 13:30

sa faca ciuta proiectul sau,sa nu astepte sa-l faca Kovacs

de ianculesti la 20 august 2016 - 08:52

domnul ciuta este singurul consilier ce nu poate fi cumparat de kovacs si nici santajat..stiu ca va doar ca nu toata lumea sta aplecata in fata unui primar nerusinat si profitor ce a facut avere pe numele familiei daca el nu poate avea nimic pana nu isi plateste datoriile la fisc!
Careiul nu este mosia lui kovacs si nici pentru proiectele din centru nu a dat kovacs bani din buzunar ca oricum nu are la oficial..mafiotii pe care ii tine langa el sunt deranjati de consilierul ilie ciuta care are curajul si coloana sa spuna ce este de spus. tare va mai deranjeaza domnul ciuta si kovacs a crezut ca il poate arunca ca pe o masea stricata daca va face alianta cu tradatorii din pnl dar lumea cunoaste cine e ilie Ciuta cel drept si datornicul falit Kovacs.

de arnold la 20 august 2016 - 16:54

acum se vede ce valoare are fostul fotbalist care vrea politica pentru ca sa aduna bani si case nu pentru ca sa faca ceva bun la orasul acesta.

de sany la 23 august 2016 - 19:41

Asta e rez conducerii orașului Kovacs și gasca

de localnic la 23 august 2016 - 20:35

nevasta lui vicele keizer face naveta la baiamare la handbalisti si sotul ingroapa sala de sport in gunoaie…..crapa inima in ei ca mircea dohan a fost mare roman!

Lasati un comentariu