UAT Carei: Primarul, viceprimarul şi consilierul preşedinte al PSD Carei se încăpăţânează să respecte legea şi nu îşi actualizează Declaraţiile de Avere

• publicat la: 24 august 2016
UAT Carei: Primarul, viceprimarul şi consilierul preşedinte al PSD Carei se încăpăţânează să respecte legea şi nu îşi actualizează Declaraţiile de Avere

Nici astăzi, 24 august 2016, primarul Kovacs Eugen, viceprimarul Keizer Ludovic şi consilierul Oneţ Ioan nu şi-au actualizat Declaraţiile de Avere şi Interese de pe site-ul oficial al primăriei Carei.  Toţi ceilalţi aleşi locali s-au conformat prevederilor legalemai puţin cei amintiţi.

Exemplul celor doi preşedinţi de partide, UDMR şi PSD Carei nu este demn de urmat şi nu face cinste  formaţiunilor pe care le conduc.

Buletin de Carei

comentarii

de Horia Mărieș la 24 august 2016 - 19:58

Legea in Republica UAT Carei este exact ca o barieră coborâtă: căţeii (Oneț) trec pe sub ea, dulăii (Kovács și Keizer) o sar, iar boii (adică restul), intră cu coarnele în ea.

de Horia Mărieș la 25 august 2016 - 12:11

Pe vlogul „Carte poștală ilustrată” a apărut un fotoreportaj frumos al domnului Fülöp Csaba cu casele (apartamentels) sociale de pe str. Tireamului.

Singurul lucru pe care nu l-a fotografiat (sau care este secret) dl. Fülöp este pancarta pe care scrie data exactá când viitorii locatari vor primi cheile de la UAT Primária Carei si când se vor putea muta. Aceastá dată este mereu amânată din cauza diverselor nereguli constatate in executia lucrărilor (ultima dată s-a semnalat problema lipsei presiunii apei, care nu ajungea la etajele superioare, acum nu știu ce alte nereguli s-au mai contatat, dar rezultatul este același – oamenii nu se pot muta!) Va mai trece încă un an? Sau se rezolvă totul (în favoarea UDMR-ului) până la alegerile parlamentare de la sfârșitul anului???

de Horia Mărieș la 25 august 2016 - 13:12

Ungurul Kovács merge la Londra.
Nu știe o boabă de engleză,dar este sigur ca se va descurca cumva.
Se intâlnește cu o tipă in aeroport.
Ia o foaie și un pix și ii desenează un restaurant.
Femeia înțelege despre ce e vorba si merg amândoi la un restaurant.
Acolo el ii desenează o farfurie cu mâncare.
Femeia își dă seama și de data asta ce vrea să zică ungurul.
In drum spre hotel, aceasta îi deseneaza ungurului un pat.
Ungurul, foarte surprins, își zice în sinea lui:

– De unde naiba și-a dat seama că-s tâmplar?

de patron la 25 august 2016 - 21:21

nu mai dati telefoane dupa sponsorizari la ianculesti domnule jeno si nu mai trimiteti catelul de la castex cu handicap de vedere cu pensie de 980lei ce conduce limuzinele sa ridice banii!!!!
daca ati adus formatii mari sa le platiti din banii luati de romica pe mobila scoasa pe la urziceni!!!!lasati teatrul pentru actori si platiti ce ati comandat dar nu din banii nostri!!!!

de sandel la 25 august 2016 - 21:35

e scumpa veta cu 3 mii de euroi si ionut cu 2 mii cand consilierii au aprobat numai 15 mii lei oficvial….da jenikul vrea sa pacaleasca ianculestenii ca ce face pentru ei si pe din spate milu de la pimarie le fura pamantul cu acte in regula…a inceput cu lacul si veti vedea cu lucreaza si la pamantul dat in arenda la liviu..mereti si uitativa bine la el ca nu mult il mai vedeti la voi in proprietate.

Lasati un comentariu