UNTOLD îşi deschide porţile în această seară

• publicat la: 4 august 2016
UNTOLD îşi deschide porţile în această seară

Festivalul Untold, la care organizatorii estimează participarea  a 350.000 de persoane, îşi deschide porţile în această seară la  Cluj-Napoca.  Evenimentul va beneficia de  cel mai mare podium amenajat în România, depăşindu-l ca suprafață pe cel de anul trecut, care a fost construit pe acelaşi amplasament, respectiv stadionul Cluj Arena. Sunt aşteptaţi peste 350.00 participanţi cu o sută de mii peste numărul de anul  trecut.

“Vom avea o producție mai impresionantă decât cea de anul trecut. Scena principală de pe stadionul Cluj Arena va fi cea mai mare amplasată în România, cu decor și echipamente, având o înălțime de 28 de metri și o deschidere de 120 de metri. Vom avea un număr dublu de echipamente față de anul trecut, vom avea lasere, focuri de artificii, lumini pe întreg perimetrul stadionului, ecrane mai mari la scenă”, a spus directorul general al Untold, Bogdan Buta.

Una dintre atracțiile festivalului va fi prezența, pe scenă, ca DJ, a lui Hodor, personajul din “Game of Thrones”. Actorul Kristian Nairn, care interpretează acest personaj este pasionat de muzica house și este, de mai bine de cinci ani, un DJ extrem de cunoscut în cluburile din Marea Britanie și nu numai, pentru show-urile sale Rave of Thrones și 7 Sessions.

La ediția din acest an sunt așteptați să urce, pe cele 10 scene ale Festivalului Untold, peste 150 de artiști atât din România cât și din întreaga lume.

În acest an, conceptul creativ al festivalului pornește de la poveștile nespuse ale Transilvaniei.

“În acest an ne-am dorit să exploatăm mitologia nopții, acolo unde Transilvania se înscrie cu succes datorită sutelor de legende povestite sau scrise. (…) Forța festivalului vine tocmai din istoria regiunii, Clujul fiind și în trecut și în prezent polul de interes al Transilvaniei”, susțin organizatorii pe site-ul festivalului.

anul acesta vor fi mult sporite și măsurile de securitate, atât pentru a se asigura o bună desfășurare a concertelor, dar și din cauza contextului internațional.

900 de jandarmi, polițiști, pompieri și piloți ai M.A.I. vor acționa în sistem integrat pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică, titrează Agerpres.

“Pentru bună desfășurare a acestui eveniment, la care organizatorul estimează prezența a peste 350 de mii de participanți, Jandarmeria, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne au luat măsuri suplimentare în vederea asigurării și menținerii ordinii publice, prin intensificarea acțiunilor de patrulare și acțiuni preventive, atât în proximitatea locului de desfășurarea a evenimentului, cât și în zonele de cazare și pe traseele care converg către locația evenimentului’, se arată într-un comunicat al Grupării Mobilă de Jandarmi Cluj-Napoca transmis miercuri AGERPRES.

În toată perioada festivalului, care se desfășoară între 4 și 7 august, reprezentanții forțelor de ordine publică vor executa misiuni de patrulare ce vizează menținerea și asigurarea ordinii publice, în zona gărilor, aeroportului, în mijloacele de transport în comun, precum în zonele de cazare a turiștilor români și străini.

A doua ediție a Festivalului Untold va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 4 — 7 august. Principalele concerte așteptate sunt ale Hardwell, Tiesto, Dimitri Vegas & Like Mike, Armin Van Buuren, Afrojack, Martin Garrix.

Prima ediție Untold a atras, în 2015, în Cluj-Napoca peste 240.000 de oameni prezenți la cele patru zile de festival, care a reunit peste 150 de artiști. Untold a primit în 2015 premiul “Best Major European Festival” încă de la prima ediție.

Sursa NapocaNews

Lasati un comentariu