Ziua Culturii Romilor din Carei

• publicat la: 23 august 2016
Ziua Culturii Romilor din Carei
Vineri, 26 august 2016, în zona manejului din incinta parcului dendrologic din Carei va avea loc Ziua Culturii Romilor din Carei.
Manifestarea va începe la ora 12.00 cu un concurs de gătit și va continua de la ora 15.00 cu un program artistic susținut de formații și artiști amatori din Carei: Ansamblul Roma Betyarok al Sc. Gimnaziale nr. 1, formația de dans Hajnal Csilagok, formația de dans de pe strada Tireamului, Fatyol Becike, Kristaly Roland și trupa Gipsy Vest Union.
Evenimentul organizat de Fundația Frăția Romilor și Centrul de Asistență Socială Carei va cuprinde și un concurs de frumusețe și unul de dans.
Programul se va încheia la ora 21.00

comentarii

de lucky la 28 august 2016 - 23:49

Trebuie festival și la rromi ca ei sunt votanți UDMR :))) cu ceva timp în urma am și scris aici ca în curând vor face evenimente culturale pe rromi, și vor mai urma și altele ca doar sunt votanți în masa ai udmr,asa ca trebuie „momiti” cumva :))

de Horia Mărieș la 15 octombrie 2016 - 08:57

Habar n-aveam că în orașul Sf. Gheorghe, județul Covasna, există un „zid al Berlinului” ridicat de primărie între cartierul romilor și restul orașului pe care primăria locală va trebui să-l desființeze la anul urmare celor dispuse de avocatul poporului.
Interesant.
Cum devine cazul cu noțiunea aia numită „discriminare”??? Etnică.
La Baia Mare lucrurile se petrec cam la fel, nu-i așa?
(Și) de aia ne *fug” in lume concetățenii romi.
Anul ăsta, „împinși” din Europa de valul masiv de refugiați din Siria și din alte țări, cca 1800 de concețățeni de ai noștri de etnie romă au intrat (ilegal) în SUA via Mexic și sunt ajutați să se „integreze” acolo de diverse comunități religioase (de ex. penticostali, baptiști, etc.). Globarizare, nimic de zis!

http://www.avp.ro/comunicate-de-presa/comunicate2016/comunicat_16mai2016.pdf

Lasati un comentariu