19 echipe la concursul de pescuit de la lacul Ianculeşti

• publicat la: 6 septembrie 2016
19 echipe la concursul de pescuit de la lacul Ianculeşti

La două zile de la apariţia pe pagina primăriei Carei a rezultatelor la concursul de pescuit de la Ianculeşti, am primit şi comunicatul  din partea Inspectoratului  pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” al judeţului Satu Mare, organizatorul competiţiei. Diferenţa e la numărul de echipe -19 faţă  de 25.

„Avem o deosebită plăcere de a ne împărtăşi bucuria şi recunoştinţa faţă de colegii şi prietenii noştrii din cadrul Secţiei de Pompieri Carei, care prin participarea lor la Ediţia a V-a 2016 a Concursului de Pescuit, organizat cu ocazia Zilei Pompierilor (13 Septembrie), au urcat renumele instituţiei  noastre pe locul I.

Competiţia a fost organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” al judeţului Satu Mare, în intervalul 02 – 03 septembrie a.c., la balta din localitatea Ianculeşti.

La concurs au participat 19 echipe .

La finalul concursului, rezultatele obţinute de competitori s-au concretizat în următorul clasament:

Locul I           KOVACS ŞTEFAN  – ISU CAREI

–         SZABO ARNOLD    – ISU CAREI

Locul II           NAGHIU CIPRIAN     – ISU CAREI

–         MATEŞ COSMIN      – ISU CAREI

Locul III     –    SÂRB IOAN     – ISU MARAMUREŞ

                             –    MĂGUREANU RADU     – ISU MARAMUREŞ

Cea mai mare captură (aproape şapte kg) a aparţinut domnului Şanţa Florin.

Concursul s-a încheiat cu festivitatea de premiere, la care a fost prezent atât primarul muicipiului Carei, domnul Eugen Kovács, cât şi  inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someş”, domnul Col. Nicolae Dima, care le-au  înmânat diplomele şi premiile competitorilor.

Conducerea şi cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă“Someş” al Judeţului Satu Mare le mulţumesc tuturor concurenţilor pentru participare, adresându-le pe această cale felicitări tuturor participanţilor pentru prestaţia avută, nu în ultimul rând dorind să ne transmitem recunoştinţa şi mulţumirile, sponsorilor care au finanţat premiile şi recepţia acestei competiţii”.

În calitate de gazdă, primarul Kovacs a venit însoţit de un  alt fin al domniei sale, preotul Buzura.

 

Buletin de Carei

comentarii

de Constantin la 7 septembrie 2016 - 12:46

Felicitări finaliştilor şi participanţilor!

de sany la 7 septembrie 2016 - 16:21

Primaru are timp de chefuit la pescuit da să fa că cv cu drumurile din oraș cu mizeria din jurul blok anl….cu a promis că face drumurile în viile tireamului…

Lasati un comentariu