Aleile de acces la mormintele românești din Carei

• publicat la: 3 septembrie 2016
Aleile de acces la mormintele românești din Carei

Ești român din Carei? Vai de steaua ta cât timp avem administrație  Kovacs. Nici  după ce ajungi la cimitir nu  scapi de discriminare. Morții nu mai simt oricum dar  rămân apropiații să suporte  mai departe nedreptatea și înverșunarea unei administrații  neiubitoare de români.

La fel ca în cazul busturilor românești care sunt reabilitate de careieni români din bani personali sau al Monumentului Ostașului Român care a fost cedat Consiliului Județean pentru a fi reabilitat, se așteaptă probabil ca cineva să repare aleile din cimitir din bani personali.

În cadrul sedintei CL Carei din data de 29 mai 2015 a fost aprobat proiectul de hotărâre  initiat de consilierii PNL prin liderul lor de grup Ilie Ciută pentru asfaltarea aleilor din partea românească a Cimitrului Mestereszi precum și a platoului din fața Capelei Ortodoxe.

PH – Cimitir

Situaţia dezastruoasă a aleilor din cimitir , în partea capelei ortodoxe în special, persistă de ani de zile fără ca cineva să ia vreo măsură .

http://www.buletindecarei.ro/2015/06/la-initiativa-pnl-carei-se-asfalteaza-aleile-cimitirului-central.html

Valoarea lucrarii se ridică la suma de 3.826 de euro.

Ghinionul  celor care  se vizitează această parte a cimitrului este că primarul Kovacs are nu un dinte ci toată dantura împotriva liberalilor careieni pe motiv de Ilie  Ciută care nu se lasă corupt  și se încăpățânează să nu intre in grupul de interes din jurul primarului. Omul nu poate fi manevrat sau controlat și pace.

Lucrarea aprobată în 29 mai 2015 de către toți consilierii este si astăzi ignorată de primarul care aruncă cu banii careienilor  pe lucrări supraevaluate și realizate de firme de casă. Să nu uităm nici de sediul UDMR Carei care a fost reabilitat din banii orașului prin lucrări care au depășit 221.000 lei.

3826 euro pentru reabilitarea tuturor aleilor  degradate  pe care circula mii și mii de oameni vi se pare mult?

Dar 39 mii de euro pentru 2 vestiare din parc  care nu sunt funcționale ? Dar 950 de euro pentru 1 mp de clădire de reabilitat cum e cazul noului sediu al primăriei Carei care încă nu este finalizat?

Sau 460 euro pentru 1 ml de gard cum e cazul celui din fața teatrului.

Cum comentați calitatea aleilor de acces în cimitirul Mestereszi  prin partea capelei ortodoxe?

 

http://www.buletindecarei.ro/2015/11/pentru-aleile-cimitirului-primaria-nu-gaseste-3826-euro-dar-aproba-17-025-euro-pentru-un-gard.html

http://www.buletindecarei.ro/2015/11/cu-crestinii-romani-ce-aveti-domnule-primar-cat-ne-mai-umiliti.html

Situatia este identică  și la cimitirul Rozalia

http://www.buletindecarei.ro/2016/03/cimitirul-rozalia-din-carei.html

 

Buletin de Carei

comentarii

de cucu la 3 septembrie 2016 - 23:40

e tare ocupat jena cu pescuitul..azi era la ianculesti cu masina primariei la lac ca aveau pompierii concurs si au chemat si prehectyu

de Nagykaroly. la 4 septembrie 2016 - 16:31

Doare lor an c.u de voi de acum anainte anca patru ani de zile.

de realistul la 4 septembrie 2016 - 19:16

Sa nu spuneti ca primarul este vinovat pentru starea actuala a aleilor din cimitir!Ce ar fi daca preotii ar investi niste bani din taxele cele mari colectate de la credinciosi de-a lungul anilor! Stim ca d-ul Ciuta este un om perfect,lucru care s-a vazut si la ultimele alegeri locale.dar ar trebuie sa rezolve dansul aceasta situatie si sa nu mai caute numai „nod in papura”!

de gabi la 4 septembrie 2016 - 19:39

primaru nu e de vina nici pentru ca nu platesste taxe si impozite probabil in viziunea realistului din gropul de interes…nici pentru ca a folosit banii careienilor pentru sediul de la udmr ..nici pentru ca plateste de 3 ori pretul pietei la lucrarile facute de grupul de interes….nici pentru ca plateste cumparari de cai pentru castel tot din banii nostri ..ce ar fi daca din cele 4 miliarde date la preoti ar fi dat 150 de milioane la cimitir????
nuca tare domnu Ciuta singuru pe care primarul nu il poate controla si manipula.

de marcel la 4 septembrie 2016 - 20:05

gaska lui realist sustine idiotizarea consilierilor si aplecarea lor in fata primarului plin de datorii? va deranjeaza activitatea domnului ciuta si initiativele sale? face contrast prea mare cu adormitii pe banii careienilor din consiliu?
dati bataie pe lucrarile la cimitir si veti vedea ca nu mai pune nimeni pozele astea rusinoase pentru orice municipiu!

de realistul la 5 septembrie 2016 - 13:15

Din moment ce primarul este bine intentionat si isi plateste esalonat datoriile,acest subiect este clasat. In caz contrar ar fi un subiect de actualitate de comentat.In legatura cu cimitirul,este ograda preotilor si incaseaza taxe bune de la credinciosi, dar nu vor sa investeasca.Domnul Ciuta este intradevar un om cu coloana vertebrala ,dar conceptia lui despre a face politica este total gresita.(vezi rezultatul din alegerile locale).

de localnic la 5 septembrie 2016 - 13:37

domnul ciuta a obtinut un rezultat foarte bun la alegeri daca tinem seama indicatiile venite de la centrul aliantei cu udemereu….nu am vazut sa faca campanie la pnl pentru alegeri nici bontea care era vice nici papi ovidiu si nici sidfonia care vroiasa fie directoare la maniu. dar am vazut pe ei cu caizer si cu covaci daca vrei sa vorbin realist.
bine ca pentru cimitirul unguresc poate sa face primarie drum si sa ajute pe ei. la fel a fost si cu mormintele de eroi din cimitirul mare unde primaria a curatat dupa ce a venit de la minister ordin.
bine domnule ciuta ca mergeti inainte si nu lasati pe ei. la romanii din ianculesti ati avut mai multe voturi decat fiul satului si nepot al lui asociatul lui covaci la firma de mobila.
vedem tot ce se face in oras domnule realist!

de geza la 5 septembrie 2016 - 20:55

deaia e nuca tare la voi domnul ciuta ca nu puteti prinde pe el cu amantele si fetitele care umbla la ponivas. sa intrebam si noi de ce nu renunta laios la aia care umbla cu attila sau celalalt la mia?? pentru voi trebe sa face [politica numai daca aveti la mana pe ei si apoi puteti controla….ciuta ur nu baga pe voi in seama cu prostiile si precis ca nici nu are nevoie de bani de la primarie sau de functie. foarte bun la dl ciuta modul in care se ocupa de careienii!!

de Horia Mărieș la 9 septembrie 2016 - 16:31

„Careianul / 9 ore ago / Reprezentanții Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”și al Bibliotecii municipale Carei au depus joi, 8 septembrie 2016, la bustul contelui Alexander Károlyi, amplasat în Parcul dendrologic din Carei, o coroană de flori cu ocazia împlinirii, a 273 ani de la moartea contelui.”

Sper că cei de la Centrul de Promovare a Turismului să nu uite să depună o coroană de flori la bustul contelui Alexander Károlyi cu ocazia împlinirii a 273 1/45 (273,022222222 …) ani de la moartea contelui. Ar fi de neiertat.
Nu mai este foarte mult până atunci.

[9 septembrie 2016 in Ştiri din Carei. Etichete: Alexander Karolyi, Carei, comemorare, conte]

Lasati un comentariu