Am rămas și fără Sebastian Papaiani

• publicat la: 27 septembrie 2016
Am rămas și fără Sebastian Papaiani

Lumea va fi mult mai săracă fără Sebastian Papaiani, un actor uriaș și un spirit care bucura publicul cu fiecare apariție a lui, a declarat marți, pentru Agerpres, actorul Vladimir Găitan.

„Un actor uriaș, o bucurie. Lângă Bică Papaiani era o mare bucurie să te afli, să-l asculți, să-l vezi. Este foarte trist și lumea va fi mult, mult mai săracă fără acest actor uriaș și spirit care ne bucura cu fiecare apariție a lui. De câte ori spun Bică Papaiani spun bucuria de a fi în preajma unui om absolut special”, a afirmat Vladimir Găitan.

El a mărturisit că era apropiat de Sebastian Papaiani și era pregătit pentru „retragerea” acestuia, însă spera „într-o minune”.

„Am jucat împreună, am fost apropiați în anumite momente de viață și știam de suferința lui imensă și șansele de a se reface erau foarte mici. Întru-un fel, eram pregătiți, așa, pentru retragerea asta, dar parcă speram într-o minune, așa cum sunt convins că toată lumea și-ar fi dorit ca Bică să se întoarcă pe scenă, așa cum ne promitea. Din păcate, timpul n-a mai avut răbdare și l-a dus acolo, sus, între îngeri, împreună cu ultimii mari dispăruți — și Gyuri săracul, și Marin Moraru, și Albulescu. Am sentimentul că pregătesc așa un mare spectacol pentru Doamne, Doamne”, a afirmat Vladimir Găitan.

Odată cu plecarea lui Sebastian Papaiani dispare încă un actor de un farmec extraordinar, unic, a spus la rândul său Alexandru Arșinel.

sursa cotidianul.ro

Lasati un comentariu