Careienii au adunat 10 locuri I de la Memorialul la atletism din Târgu-Mureș

• publicat la: 26 septembrie 2016
Careienii au adunat 10 locuri I de la Memorialul la atletism din Târgu-Mureș

În data de 24 septembrie 2016 a avut loc ediţia a XXXIV-a a Concursului Naţional de Atletism ,,In Memoriam Atleţilor Mureşeni’’ de la Târgu Mureş, competiţie inclusă în calendarul competiţiilor Federaţiei Române de Atletism.

Competiția a a reunit sportivi din toată ţara  la categoria juniori III și copii I, printre ei regăsindu-se și atleți careieni.

Performanțele obținute la ediția din acest an de către sportivii careieni au întrecut toate așteptările antrenorilor lor, Ioan Mărneanu și Florin Turcu. Careienii au  revenit acasă cu 10 locuri I, cu 2 mai mult decât cele obținute la ediția precedentă, fapt de demonstrează continua ascensiune a școlii careiene de atletism.

10 clasări pe primul loc pentru un club școlar sportiv din Carei nu e puțin lucru mai ales dacă ne gândim că nu au cele mai bune posibilități de antrenament și nici nu dispun de echipamente pe măsură.

Cele mai multe Diplome pentru locul I le-a obținut Antonia Kinczel, aceasta  fiind cea mai bună la probele de înălțime, 50 m și 800 m. Câte două clasări pe primul loc au reușit alți 2  atleți careieni, Cătălin Mărneanu la înălțime și 800m precum și George Racolța la greutate și   înălțime.

Tot pe primul loc s-au clasat și Roxana Cura la 800m, Bihari Ștefania la greutate, și Laurențiu Vădan tot la greutate.

Un loc doi a obținut la greutate Cătălin Mărneanu iar pe Locul 3 s-au clasat sportivii Roxana Cura  la greutate, Gabriel Tegzeș la greutate și 800m dar și Cătălin Mărneanu la lungime.

Bilanțul final al careienilor în urma deplasării de la Târgu-Mureș cuprinde 10 locuri I, 1 loc 2 și 4 locuri 3.

Felicitări pentru rezultate și  Mult Succes la competițiile viitoare le urăm sportivilor careieni și antrenorilor acestora.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu