Despre Cultură Generală. Intră pe aplicație

• publicat la: 22 septembrie 2016
Despre Cultură Generală. Intră pe aplicație

Cultura Generală 2016 este o aplicație care vine să ne aducă aminte despre istoria, geografia, personalitățile, oamenii din jurul nostru și povestile lor. Peste 15.000 de intrebări vă așteaptă să vă testați cultura generală într-un mod facil, direct de pe telefonul, tableta sau televizorul vostru. Există 14 domenii în aplicație, fiecare cu minim 1000 de intrebări diverse și pe înțelesul tuturor.  Aplicația nu este doar pentru adulți, ci se adresează începând cu cei din  clasele primare.

Aplicația a fost lansată în Martie anul acesta și până în prezent peste 30.000 de români au descarcat-o. Zilnic mai mult de 6000 de utilizatori activi își testează cunștințele de cultură generală. Cele mai accesate secțiuni ale aplicației sunt cele de umor, logică, istorie și geografie, ceea ce ne demonstrează că românii sunt tot mai interesați de istoria lor și de locurile unde trăiesc.

Dezvoltatorul ei, Bogdan Tincu, spune că face acest lucru benevol și că nu îi aduce nici un benficiu material. Aplicația are puține reclame, care nu sunt supărătoare pentru utilizator, iar în următoarea perioadă se anunță o schimbare de design și un concurs național de cultură generală cu ajutorul aplicației. Concursul cât și regulamentul lui vor fi anunțate pe pagina oficială de facebook a aplicației Cultură Generală 2016 by Malev Soft.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.makemedroid.keye754802c

Buletin de Carei

Lasati un comentariu