Expoziție de artă fotografică Bernard Naghi

• publicat la: 28 septembrie 2016
Expoziție de artă fotografică Bernard Naghi

Sâmbătă, 1 octombrie  2016 de la ora 16.00, în Sala de Expoziții de la parterul  Castelului Károlyi din municipiul Carei va avea loc vernisajul expoziției de artă fotografică a artistului careian Bernard Naghi, intitulată„COMPLEMENTARIS”.

Complementaris  reprezintă o serie de fotografii , realizate pe mediul analog care ilustrează misticitatea și simbolistica fructelor într-un contrast  complementar cu trupul feminin. Tehnica este realizată prin cele mai  populare medii analog , fotografia analog color , alb negru ,polaroid și chiar și mărirea negativelor pe suport de hârtie argentic.

În deschiderea evenimentului,Vitéz Júlia și Putovits Ábel vor  susține un performance muzical. Moderator: Adrian Ștefănuți.  Artistul fotograf careian este student și este  nepotul reputatului prof.Mihai Bertieanu, cel care deține o Diplomă de Excelență din partea municipalității pentru toată activitatea depusă în dezvoltarea comunității de moți din Ianculești pentru care a semnat și o monografie.

Manifestarea este organizată cu sprijinul Direcției de Cultură a Municipiului  Carei și al Centrului de Promovare a Turismului Cultural „GrófKárolyi”.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu