Hai la Toastmasters

• publicat la: 30 septembrie 2016
Hai la Toastmasters

Clubul „Toastmasters Satu Mare” anunță organizarea unei ședințe cu invitați din cadrul Clubului „Toastmasters Cluj” în data de 4 Octombrie 2016. Ședința se va organiza pe  strada Vasile Lucaciu, nr. 8 și intrarea este liberă.
Claudia-Cornelia Fane – președinte Toastmasters Satu Mare: „Abia aștept să ne  întâlnim cu colegii de la Cluj, cu Directorul nostru de Arie, Adrian Sălășan, care este  membru al clubului respectiv. Fiecare întâlnire între cluburi aduce un plus de valoare, atât cluburilor în sine, cât mai ales participanților la ședință. De fiecare dată învățăm  câte ceva și devenim mai buni în ceea ce facem, iar schimbul de experiență și leadershipul  prin exemplu personal sunt instrumente foarte bune pentru a cimenta tot ceea ce învățăm.”

Ce este Toastmasters?
Din 1924 Toastmasters Internațional a ajutat mai mult de 4 milioane de oameni, din  toate colțurile lumii, să devină oratori și leaderi plini de încredere.
Misiunea unui club Toastmasters este de a oferi un mediu de învaţare pozitiv şi de  suport reciproc, prin intermediul căruia fiecare membru are oportunitatea de a-şi dezvolta  abilităţile de comunicare şi de leadership, toate acestea ducând la creşterea încrederii de  sine şi la dezvoltarea personală.
Toastmasters Satu Mare este un club care aduce un plus în cadrul comunității locale  prin contribuirea la dezvoltarea abilităților de comunicare și de leadership ale membrilor  acestora.

Aşa că, dacă doreşti să:
 îți formulezi și să îţi exprimi ideile în mod eficient;
 fii convingător și încrezător când susții prezentări și discursuri;
 îți îmbunătățești abilitățile de relaționare interpersonală.
… te aşteptăm cu drag la noi.

Hai la Toastmasters!
Aşa că, eliberează-ţi o oră din program şi participă la întâlnirea nostră din data de 4     Octombrie 2016, pe strada Vasile Lucaciu, nr. 8. Te așteptăm cu drag, cu zâmbete, cu o    atitudine pozitivă și într-o atmosferă prietenoasă.

Buletin de Carei sursa Toastmasters SM

Lasati un comentariu