Numeroase acțiuni culturale la sfârșit de săptămână

• publicat la: 2 septembrie 2016
Numeroase acțiuni culturale la sfârșit de săptămână

Jandarmii sătmăreni vor fi din nou la datorie și în acest sfârșit de săptămână pentru a le asigura cetățenilor județului Satu Mare un climat optim de ordine și siguranță publică.

În vizorul instituției se vor afla toate manifestările care se vor desfășura în spațiul public, iar jandarmii vor acționa pentru sprijinirea celor care solicită ajutor, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și a actelor de violență, precum și pentru identificarea și tragerea la răspundere a celor care încalcă legea.

Vineri și sâmbătă, 2 și 3 septembrie, jandarmii sătmăreni vor asigura ordinea publică la manifestările prilejuite de  Festivalul La Dâmburi”, organizat în Parcul UFO din municipiul Satu Mare, începând cu ora 12:00.

Sâmbătă, 3 septembrie a.c., efective ale Jandarmeriei Satu Mare vor fi prezente la meciul de fotbal CSFC OLIMPIA 2010 Satu Mare cu LUCEAFĂRUL Oradea, meci disputat pe stadionul Olimpia din municipiul Satu Mare, cu începere de la ora 11:00, dar și la meciul de fotbal ACSC Recolta Dorolț cu ACS Fotbal Comuna Recea, ce va avea loc pe baza sportivă Dorolț, cu începere de la ora 17:00.

Duminică, 4  septembrie a.c., jandarmii sătmăreni vor asigura ordinea publică la „ Festivalul Folcloric al Naționalităților”,  organizat în localitatea Bogdand, în intervalul orar 18:00-04:00, la ”Festivalul Porumbului”, eveniment ce se va desfășura la Domănești.

Tuturor participanților la manifestările de orice natură organizate în această perioadă le reamintim să nu depășească limitele decenței comportamentale, să evite consumul excesiv de alcool, să supravegheze comportamentul copiilor, să acorde o atenție sporită modului de păstrare și asigurare a bunurilor și obiectelor personale și să semnaleze prompt forțelor de ordine orice comportament contrar normelor legale de conviețuire socială sau bunelor moravuri.

Reamintim cetățenilor că pot apela cu încredere, în orice situație, la ajutorul jandarmilor prezenți la evenimentele publice și că intervenția acestora poate fi solicitată și prin apelarea numărului unic de urgențe-112.

Lasati un comentariu