Poliţia informează

• publicat la: 6 septembrie 2016
Poliţia informează

În data de 05.09.2016, în jurul orelor 06.30,  polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Carei, au fost sesizați telefonic, prin apel SNUAU 112,  de către o tânără în vârstă de 25 de ani,  din Sânmiclăuș, cu privire la un scandal în propria curte.

Polițiștii deplasați la fața locului, au constatat faptul că un bărbat de 45 ani, din Sânmiclăuș, a pătruns fără drept în curtea imobilului persoanei reclamante,  unde pe fondul unor neînțelegeri mai vechi cu soțul acesteia, cu o bucată de lemn găsită în curte,  a spart două geamuri de la imobil, după care i-a aplicat acesteia o lovitură în zona șoldurilor, cauzându-i leziuni fizice. Persoana vătămată nu necesită îngrijiri medicale de specialitate. Prin spargerea geamurilor s-a creat un prejudiciu total de aproximativ 70 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere și lovirea sau alte violențe.

În data de 05.09.2016, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, ca urmare a sesizării primte de P.C.T.F Petea, l-au identificat pe un tânăr de 23 de ani,  din localitatea Darabani, județul Botoșani, pe numele căruia exista emis de către  Judecătoria Darabani,  un mandat de executare a pedepsei cu închisoare de 2 ani și10 luni,  pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

De asemenea a fost depistat și un tânăr de 25 ani din  localitatea Vama, județul Satu Mare,  pe numele căruia  Judecătoria Satu Mare a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoare  de 8 ani,  pentru săvârșirea infracțiunii de viol.  Cei în cauză își vor executa pedeapsa în penitenciar.

Cu ocazia activităților desfășurate în cursul zilei de 05 septembrie a.c. de către poliţiştii rutieri pe principalele artere de circulaţie din județ, pentru abaterile constatate au fost aplicate 142 sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor se ridică la suma de 20 800 lei.

Ca măsură complementară poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, cinci permise de conducere  și au retras două certificate de înmatriculare.

Lasati un comentariu