Post de referent contabil aprobat după scoaterea sa la concurs

• publicat la: 28 septembrie 2016
Post de referent contabil aprobat după scoaterea sa la concurs

Şedinţa Consiliului Local Carei de miercuri 28 septembrie 2016 a fost una a surprizelor de necontestat din partea primarului Kovacs.  Acesta a fost deosebit de calm şi lipsit de aprecieri răutăcioase la adresa  consilierului Ciută , apreciind  intenţiile acestuia de amenajare a zonei Somos  cu tot ceea ce cuprinde subiectul prin accesarea chiar a unui proiect în acest sens.

Surprizele plăcute au continuat cu  acceptarea  semnalărilor liberalului în ce priveşte scoaterea la concurs a  postului de referent contabil la Casa de Cultură  înainte de a fi aprobat statul de funcţii de către Consiliul Local.

..,,postul a fost scos la concurs şi postat pe site ul Guvernului înainte  de a fi aprobat de către noi …au fost cuvintele consilierului Ciută  iar confirmarea primarului Kovacs a venit ulterior.

Aflat la şedinţă, şef Biroul Resurse Umane, Kiss Istvan a motivat faptul prin solicitarea urgentă a serviciului de contabilitate pentru postul de contabil cu studii medii de la Casa de Cultură, lăsând la latitudinea consilierilor suspendarea sau derularea concursului în cauză.

Nu ar fi fost pentru prima dată când un concurs anunţat de către administraţia locală este făcut uitat, cazul cel mai relevant fiind cel al Cafenelei Culturale pentru care a fost deja şi montată înscripţionarea uşilor de acces la data respectivă.

Pentru postul de referent  contabil de la Casa de Cultură au votat toţi  consilierii prezenţi, mai puţin consilierul Ciută care s-a abţinut.

Potrivit raportului de specialitate întocmit de Kiss Istvan la data de 22 septembrie 2016, un post de îngrijitor se va transforma în unul de contabil cu studii medii. Perioada de depunere a dosarului expiră la data de 29 septembrie 2016.

 

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu