Primăria Carei în Top Cheltuieli pe reclame: 130.127 lei la sfârșit de august

• publicat la: 22 septembrie 2016
Primăria Carei în Top Cheltuieli pe reclame: 130.127 lei la sfârșit de august

Noi date oficiale despre cheltuirea haotică a banului public careian  ies la iveală în presă.  Buletin de Carei a semnalat anul trecut sumele exorbitante  alocate  de administratia Kovacs pentru Reclamă si publicitate, sume   care ajungeau la presa de casă în vederea menţinerii tăcerii  asupra derulării  tranzacţiilor  la primăria Carei sau despre  tratamentele discriminatorii aplicate de aceiaşi primărie cetăţenilor careieni.

Iată că linistea atât de mult dorită de tandemul Kovacs-Keizer nu poate fi cumpărată în totalitate şi mai există persoane care  fac publică executia bugetara de la primaria Carei.

Portalul de stiri satumarenews.ro  a remarcat corect faptul că Primăria Carei are cheltuieli exagerate la capitolul Reclamă si publicitate şi în anul 2016 , cheltuieli ce apar în mod oficial in Execuţia Bugetară ce trebuie postată obligatoriu pe site-ul Ministerului Finanţelor.

http://www.satumarenews.ro/index.php/locale/item/2736-primaria-carei-bate-timisoara

In ţară mulţi primari sunt   traşi la răspundere sau reţinuţi pentru fapte de coruptie  minore faţă de cele semnalate de Buletin de Carei  de-a lungul timpului dar  grupul de interes din jurul primarului, bine  ancorat în diverse structuri ale statului de drept  încearcă să dosească  probele compromiţătoare si să le scoată din calea organelor de control care se mai rătăcesc şi pe la primăria careiană.

Primarul din Republica de la Carei este bine protejat datorită cumetriilor pe care le-a cultivat în mandatele sale dar şi datorită alianţelor politice. Sperăm că nu la infinit ca să nu ne plece chiar toţi tinerii capabili spre alte localităţi.

Moda  contractelor încheiate de primăria Carei cu PFA  din presa scrisă  a depăşit orice limită iar raportul executiei bugetare certifică  acest fapt.

Centura de siguranţă  dorită de primar  este alcătuită din  doi consilieri personali angajaţi din presa scrisă maghiară si  numeroase alte persoane cu statut de PFA şi   este plătită din banii  careienilor, a celor care îşi plătesc taxele si impozitele locale.  Aceştia ridică osanale conducătorului iubit , îi ridică în slavi pe cei servili lui şi denigrează orice consilier sau persoană care manifestă spirit civic sau solicită transparenţă în cheltuirea banului public. Niciun cuvânt despre statutul de datornic cu acte în regulă al primarului către bugetul de stat.

Cu alte cuvinte, careienii plătesc  pentru păstrarea tăcerii  asupra activităţilor economice din instituţia primărie, asupra contractelor derulate cu firmele de casă sau cu unii dintre consilierii locali dar mai ales asupra angajărilor pe criterii politice sau familiale.

Buletin de Carei

 

comentarii

Lasati un comentariu