Primăria Carei vrea contabili și la departamente. Post vacant de referent contabil scos la concurs la Casa de Cultură

• publicat la: 21 septembrie 2016
Primăria Carei vrea contabili și la departamente. Post vacant de referent contabil scos la concurs la Casa de Cultură

Imediat după anunţarea de către Buletin de Carei a existenţei unui post vacant pentru care se organizează concurs la Primăria Carei, a apărut şi pe site ul oficial această înştiinţare.  Doar pe www.municipiulcarei.ro, nu de alta dar cu cât mai puţini înscrişi cu atât mai avantajos  pentru cel  favorit.

Buletin de Carei a fost mai prompt decât Primăria Carei în anunţarea concursului pentru postul de  referent la Direcţia de Cultură.

La fel ca în cazul Dezbaterilor Publice, primăria Carei se codeşte a face anunţurile cât mai vizibile parcă pentru a nu se afla  de ele. Drept  consecinţă  nici participanţi nu sunt şi nimeni din primărie nu este deranjat se pare.

Noroc că anunţurile pentru posturile vacante apar şi pe site ul Guvernului şi astfel Buletin de Carei vă poate informa prompt despre ele.

http://www.buletindecarei.ro/2016/09/se-scoate-la-concurs-un-post-de-referent-la-primaria-carei.html

Ce are a face postul de  referent gradul IA din cadrul Direcţiei Cultură Sport – Centru Cultural cu vechimea de 5 ani în contabilitate solicitată ca şi cerinţă necesară participării la concurs având în vedere că  există serviciu unic de contabilitate în primărie ? Întrebarea am adresat-o azi dimineață celor din primăria Carei și am aflat că există intenția de a crea un serviciu de contabilitate la Casa de cultură dar nu numai.

Până la aprobarea de către Consiliul Local a modificărilor ce se impun, administrația Kovacs scoate la concurs postul de referent grad IA, ca să fie sigură că face angajarea  chiar dacă CL nu ar aproba modificarea.

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu