Se echilibrează scena politică careiană

• publicat la: 17 septembrie 2016
Se echilibrează scena politică careiană

Presedintele UDMR Carei, primarul dator la buget Kovacs Eugen sau Jeno după cum o cer împrejurările, a devenit model  pentru ceilalti presedinti de partide careiene.

Din cei 4 presedinti  ai partidelor ce compun Consiliul Local Carei, 3 nu au locuinţe personale.

De departe cel mai sărac este preşedintele UDMR Carei, primarul Kovacs care nu are nici un bun sau proprietate. Acesta stă pe strada Căplenilor la aceiaşi adresă cu firma de scaune  a  familiei .  Oficial, depinde de salariul primit de la statul român către care are însă şi datorii la buget încă din 2008.

Ceva mai chivernisit este  preşedintele PSD Carei care are un autoturism trecut în declaraţia de avere dar şi el depinde de locul de muncă de la stat fiind angajat la ANIF.

http://www.municipiulcarei.ro/media/images/hcl/onet%20ioan.pdf

La aceştia doi se adaugă recent numitul preşedinte PNL care nu dispune de locuinţă proprietate personală şi este angajat la distribuitorul de apă potabilă şi canalizare Apaserv SA Satu Mare.

Singurul preşedinte de partid careian care face excepţie de la regula săracului instaurată de primarul Kovacs este Pinter Iosif de la ALDE Carei. Acesta dispune împreună cu soţia de o casă de locuit dar şi de câteva terenuri dintre care unul în Viişoara.

http://cjsm.ro/2016/06/pinter-jozsef-consilier-alde/#more-33562

Consilierul judeţean Pinter este administrator la firma deţinută de viceprimarul Keizer de la UDMR Carei, SC RO-Conix SRL.

Având în vedere că la ora actuală  preşedinţii de partide din CL Carei nu au asigurată independenţa financiară putem spune că scena politică careiană s-a echilibrat astfel că  opoziţia va cădea în sarcina societăţii civile.

Buletin de Carei

comentarii

de Horia Mărieș la 19 septembrie 2016 - 00:38

Președintele liberal careian, despre care eu unul n-am auzit de loc până acum că ar exista pe scena politică, n-are nevoie de locuință personală.

La salarlul lui baban de la Apaservul căpușă și dolce far niente, o companie cu cele mai mari prețuri la apă pe țară și cu cele mai mari salarii ale angajaților, își poate permite lejer să plătească o chirie de 1000-1500 lei pe lună pentru o locuință mai acatării.
Nu știu sigur, nu i-am văzut fluturașul, doar deduc logic și presupun.

http://presasm.ro/satmarenii-platesc-cel-mai-mare-pret-la-apa-din-nord-vestul-romaniei-salarii-uriase-la-apaserv/

Lasati un comentariu