250 de sancțiuni aplicate de Poliție într-o singură zi

• publicat la: 28 octombrie 2016
250 de sancțiuni aplicate de Poliție într-o singură zi

Poliţiştii sătmăreni acționează frecvent în scopul determinării conducătorilor auto să respecte regulile de circulaţie privind regimul de viteză pe drumurile publice, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră. 

O astfel de acţiune a fost organizată pe parcursul zilei de ieri, 27.10.a.c. de către polițiștii ruteri, în cadrul căreia au fost aplicate un număr total de 250  sancțiuni  contravenționale. Dintre acestea, 66  au fost aplicate conducătorilor auto care nu au respectat regimul legal de viteză.

Valoarea totală a amenzilor aplicate depășește 30 000 de lei.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce, 6 permise de conducere,  pentru depășirea limitei legale de viteză, consum de alcool la volan și neacordare de prioritate pietoni.

Permisul de conducere i-a fost suspendat pentru  90 de zile și unui tânăr de 21 de ani din Terebești, care a fost surprins de aparatele radar ale Serviciului Rutier circulând pe b-dul Lucian Blaga din Satu Mare cu o viteză de 135 km/h. Pe lîngă măsura complementară, cel de la volan a fost sancționat și cu 9 puncte amendă, în valoare de 1125 lei.

Buletin de Carei sursa IJP

Lasati un comentariu