Alt pieton accidentat la Carei

• publicat la: 23 octombrie 2016
Alt pieton accidentat la Carei

Polițiștii Biroului Rutier Carei, au intervenit în data de 21.10.2016, în jurul orelor 07:41,  la un eveniment rutier pe raza localității Carei, soldat cu rănirea ușoară a unui pieton.

Din verificările efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 45 ani, din localitatea Carei, conducând autoturismul  pe strada 25 Octombrie din municipiul Carei, pe fondul neacordării de prioritate, a acroșat  o tânără de 18 ani, din localitate, care în calitate de pieton se afla în traversarea regulamentară a carosabilului pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a tinerei. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, totodată ambilor participanți la trafic le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 La sfârșitul săptămânii, polițiștii rutieri au acționat pentru pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie pe raza judeţului. 

Astfel, pentru abaterile constatate au fost aplicate 369 sancţiuni contravenţionale în valoare de 44 150 lei.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce, 9  permise de conducere.

Buletin de Carei sursa IJP

Lasati un comentariu