Buletin de Carei este acuzat de balcanism pentru aceleași campanii publicitare ca cele din Kronika, Magyarhirlap, www.obiectiv-sm.ro, www.portalsm.ro….

• publicat la: 28 octombrie 2016
Buletin de Carei este acuzat de balcanism pentru aceleași campanii publicitare ca cele din Kronika, Magyarhirlap, www.obiectiv-sm.ro, www.portalsm.ro….

Un politician cu domiciliul în  Căpleni ce apare pe statul de plată al primăriei Carei ca și consilier  personal al  primarului  Kovacs ne acuză nici mai mult nici mai puțin de balcanism și de dorința de a ne crește traficul.

https://anziksz.com/2016/10/28/google-hirdetes-a-balkani-fejekben/

După modul de exprimare  trebuie să înțelegem că acesta ar fi un termen depreciativ când de fapt el reflectă apartenența la o anumită regiune geografică din care nu facem parte conform unor certificate de naștere  pe care  le considerăm legale.

Motivul  care a dus la explozia nervoasă a acestui politician ce a candidat pentru o funcție de consilier județean ce vroia să reprezinte  o zona în care trăiesc o multitudine de etnii a fost nici mai mult nici mai puțin  decât demascarea intențiilor  de a-și face campanie  pe  Buletin de Carei prin  serviciul Google Ads.   Modul de funcționare al Google AdWords este mai puțin cunoscut  publicului larg din Carei și cu atât mai mult este de condamnat specularea acestui fapt.

E adevărat că cele două materiale informative apărute pe  Buletin de Carei și legate de modul de  apariție a paginilor  des accesate de utilizator pe alte site-uri deschise ulterior au fost  scrise în limba română  pe înțelesul tuturor dar acesta nu este  un motiv pentru  ,,a nu fi înțelese,,  de  un angajat din Primăria Carei.

Cititorii care au trimis  precizările la eroarea gravă în care dorește să persiste  politicianul jurnalist au fost animați de cele mai bune intenții reflectate prin  informări concrete cu subiect și predicat.

Mai oferim spre informare un link, de această dată în limba engleză în speranța că va fi mai bine receptat.

Nimeni nu se naște învățat  și nu e o rușine să înveți  ci să persiști în greșeală.

Nici  grandomania de care dă dovadă nu face cinste unui consilier personal al unui primar de municipiu. Larghețea cu care oferă sume de bani în dolari  dă impresia că nu duce grija lor și totuși Declarația lui de Avere nu conține nici un fel de proprietăți. Veniturile lui se compun din salariul de consilier, din salariul de referent la Camera Deputaților și din venituri ca PFA.

http://declaratii.integritate.eu/UserFiles/PDFfiles/RP724_173706-C77-I780_2-ANI_BEC3-L462-00001%5B000312%5Dready//DA_2016-04-22_MEGYERI%20TAMAS-ROBERT_70010689.pdf

Ce  se face că nu  înțelege  consilierul primarului Kovacs  e că acest tip de reclamă Google Ads este practicat de milioane de  utilizatori printre care  portaluri sau ziare importante cum ar fi Kronika, Magyarhirlap, www.portalsm.ro, www.satumarenews.ro, www.obiectiv-sm.ro,etc.

 

Să înțelegem că și pe aceștia  îi  considerați balcanici? Există vreo publicație sau vreun portal care să nu dorească să își crească mărească numărul de cititori?

Urmăriți cine plătește reclamă pe blogul consilierului politician…

E o rușine să câștigi din reclame în viziunea acestui politician dar cum să caracterizeze careienii folosirea banului public din bugetul local, doar 221.000 lei,  pentru renovarea sediului formațiunii din care face parte politicianul ? Sau decontarea până și a foilor de dafin și a boabelor de piper  folosite la activitățile aceleiași formațiuni?

http://www.buletindecarei.ro/2016/06/foi-de-dafin-boabe-de-piper-sau-chimen-comandate-pe-banii-careienilor-pentru-udmr-carei-chiar-inainte-de-a-fi-cerute.html

Cum apreciați aprobarea de cheltuieli solicitate de formațiunea din care faceți parte de către primarul care este și președinte?

Regretăm că starea dezastruoasă a drumurilor și trotuarelor din oraș nu beneficiază din partea lor de aceiași atenție și consecvență în monitorizare. Ar fi un beneficiu deosebit pentru careienii care plătesc conștiincios taxe și impozite locale deși nu toți au veniturile celui  preocupat doar de activitatea Buletin de Carei și a administratorului acestuia.

De astfel de consilieri  personali aveți nevoie domnule primar Kovacs? Doi specialiști în jurnalism laudativ  sunt consilierii dvs. personali? Aceasta e contribuția lor la prosperitatea orașului Carei? Chiar nu găsiți persoane bine intenționate și la curent cu noile tehnologii și metode  de marketing?

 

 

Atacurile  la adresa Buletin de Carei şi a colaboratorilor  săi  sau la adresa membrilor de familie  a administratorului Buletin de Carei nu reuşesc să ne intimideze!

Continuăm. Ce nu te omoară te întăreşte!

Ne propunem să semnalăm şi   să publicam în continuare toate situaţiile cu care se confruntă careienii, uneori de coşmar de-a dreptul. Incurajările careienilor  plătitori de taxe şi impozite, pentru care le mulţumim,  ne dau puterea de a merge mai departe!

Fiecare dintre cetăţenii acestui oraş are dreptul la condiţii decente de viaţă indiferent de pregătire, de  etnie, de condiţia socială. Cu toţii  contribuim la bugetul local şi de stat şi trebuie să fim conştienţi că avem şi drepturi  nu numai obligaţii !

Lasati un comentariu