”Doamna Toamnă” la Şcoala Gimnazială “Octavian Goga”

• publicat la: 28 octombrie 2016
”Doamna Toamnă” la  Şcoala Gimnazială “Octavian Goga”

A devenit deja o tradiţie, ca în fiecare an in luna noiembrie  la Şcoala Gimnazială “Octavian Goga” din Satu Mare să se organizeze expoziţia sugestiv intitulată ”Doamna Toamnă”.

Coridoarele scolii sunt acum ornamentate cu exponate formate din siruri de dovleci impozanti unii, miniaturali altii, ingienios sculptati, cu ochi larg deschisi si fixati pe vizitatori.

Inventivi cum sunt, copiii au gasit cu cale sa-si boteze bostanii cu nume sonore, colajele formate din legume, fructe, frunze, panusii, sau alte exponate frumoase.

Mai departe, se pot vedea machete, panouri, picturi ce incanta ochiul si inima vizitatorilor. La toate acestea se adauga poezii pline de savoare si eseuri izvorand din inimi sincere de copii ce radiaza buna dispozitie.

Gandurile despre toamna au fost surprinse si in proza aceasta ocupând un loc aparte in preocupările participantilor la expozitie .

Dacă  toamna se numără bobocii, la fel si lucrările scolarilor vor fi apreciate si premiate cu diplome,dulciuri   si cuvinte de pretuire.

Lucrările prezentate au fost grupate pe  trei sectiuni : bostani/ machete, creatii,eseuri literare limba romana / creatii literare limba engleza si franceza precum si sectiunea picturi  si jurizate dupa criterii elaborate de membrii juriului constituit din echipe formate din cadre  didactice și elevi.

Directoarele Corina Chindris si Ioana Ratiu felicită cu acest prilej elevii dar si colectivul de cadre didactice care au depus eforturi considerabile pentru indrumarea si coordonarea elevilor urmând ca această strădanie să fie recompensată într un cadru festiv în curtea școlii.

Lasati un comentariu