Lecție cadou despre Google Ads pentru consilierul personal al primarului

• publicat la: 27 octombrie 2016
Lecție cadou despre Google Ads pentru consilierul personal al primarului

Vă redăm mai jos un material primit de la un cititor fidel al Buletin de Carei care ne-a atras atenția asupra jalnicelor încercări de denigrare la adresa Buletin de Carei și a administratorului Daniela Ciută   care scot în evidență doar nivelul slab de pregătire al acestui consilier personal al primarului, plătit din bani publici. Limbajul, atacurile la persoană și aprecierile au fost salvate pentru a nu declara la procese că nu are cunoștință despre ele.

Scurtă lecție de utilizare a motoarelor de căutare în anul 2016

Am lecturat în această dimineață un material în care apar confuzii crase din partea unui consilier din primăria Carei. 

https://anziksz.com/2016/10/26/megall-az-esz/

Precizez, pentru o clarificare a ceea  veți citi  în continuare,  că reclamele care le vede o persoană când accesează o pagină web pe propriul calculator/laptop/telefon/etc.,  diferă de cele ale altei persoane.  Aceste reclame temporare, numite Google Ads, sunt generate de catre Google in functie de tipurile de site-uri accesate.

Prin urmare, ceea ce dl. Megyeri observa atât de naiv pe calculatorul său este de fapt un Google Ad, ca urmare a accesării frecvente a paginii de internet a UDMR.   Precizăm de asemenea că reclamele care apar în dreapta paginii  www.buletindecarei.ro, de exemplu, cum e cea de la Murfatlar sau Abra-Com , sunt bannere publicitare  postate  de către administrator.

Pentru a face diferenta între reclamele setate de către un site și Google Ads  observați vă  rog  următorul detaliu din partea dreapta sus a imaginii în care apare reclama UDMR în limba maghiară. Simbolul este însotit de către un X, care permite închiderea reclamei.

Săracul om a crezut că dacă lui îi apare pe monitor reclama UDMR aceasta este  postată de  Buletin de Carei…..un fel de Pasărea mălai visează.

Pentru o mai bună informare, vă rog  să cititi articolul de mai jos, preluat de pe site-ul oficial al Google

(https://support.google.com/adsense/troubleshooter/1631343)

Pentru a demonstra cele menționate mai sus , vă invitam pe fiecare dintre dvs. să accesati o pagină de web la alegere,  fie ea www.buletindecarei.ro  fie alta  si să observati ce  Google Ads apar.  Puteți apoi compara aceeași pagină accesată de către altcineva de pe alt dispozitiv  pentru a vedea că reclamele prezente ce contin simbolul  menționat sau X sunt diferite pe cele doua pagini, identice de altfel.

Motivul? Precum am mentionat, accesarea unor pagini diferite, în functie de interese.

Ați observat vreodată textele „Anunțuri prin Google”, „Linkuri sponsorizate” sau pictograma Opțiuni  în timp ce navigați pe web, folosiți o aplicație sau vizionați un videoclip? Agenții de publicitate pot utiliza Google AdWords sau platforma publicitară Google DoubleClick pentru a vă prezenta anunțuri precum acestea. Anunțurile sunt alese în funcție de tipurile de site-uri și de aplicații pe care le accesați. În plus, pot apărea anunțuri și în funcție de interesele dvs. și de multe alte criterii.În acest articol

Rețeaua de display Google înseamnă peste două milioane de site-uri, videoclipuri și aplicații care afișează anunțuri în parteneriat cu Google.

Ce face Google pentru a vă afișa anunțuri

Anunțurile afișate sunt selectate pe baza mai multor factori, precum:

  • tipurile de site-uri pe care le accesați și aplicațiile mobile instalate pe dispozitiv,
  • cookie-urile din browser și setările din contul Google,
  • site-urile și aplicațiile accesate ale companiilor care fac publicitate pe Google,
  • activitatea dvs. pe alte dispozitive,
  • interacțiunile anterioare cu anunțurile sau serviciile de publicitate Google,
  • informațiile și activitatea dvs. din contul Google.

Atunci când vă afișăm anunțuri personalizate, nu vom asocia un identificator provenit de la cookie-uri sau de la tehnologii similare cu nicio categorie delicată, cum ar fi rasa, religia, orientarea sexuală sau starea de sănătate,,

 

Cum puteți gestiona anunțurile pe care le vedeți

Puteți gestiona informațiile pe care Google le utilizează pentru a vă afișa anunțuri, cu ajutorul instrumentelor și al comenzilor. Menționăm doar câteva dintre instrumentele, comenzile și resursele dezvoltate de Google și de alte organizații pentru a vă ajuta să gestionați informațiile utilizate de Google pentru a vă afișa anunțuri:

Instrumente, comenzi și resurse Ce sunt acestea
Setările pentru anunțuri În Setările pentru anunțuri din Contul meu, puteți afla despre informațiile utilizate de Google pentru a personaliza anunțuri, inclusiv opțiunea de a dezactiva complet Personalizarea anunțurilor.
Contul meu Pe lângă Setările pentru anunțuri, Contul meu vă oferă acces rapid la setările și instrumentele cu ajutorul cărora vă puteți proteja datele și confidențialitatea și puteți decide cum vă pot ajuta informațiile dvs. să beneficiați mai mult de serviciile Google, inclusiv de anunțurile pe care le vedeți.
Politica de confidențialitate Politica de confidențialitate Google la nivel global.

 Andrei  Cutin

In concluzie, având în vedere cele prezentate,  Buletin de Carei  vă atrage atenția să nu cădeți în capcana celor afirmate de către încă novicele în ale Google-ului, dl. Megyeri . Buletin de Carei nu a primit solicitări pentru reclamă din partea UDMR.  Îi oferim cu titlu gratuit, din partea cititorului nostru, lecția despre  Google Ads.

Buletin de Carei

comentarii

de haahoo la 27 octombrie 2016 - 21:07

Ati pierdut aelgerile….de ce nu ajutati pentru domnul primar ca sa traim impreuna romanii cu maghiarii si faceti ceva pentru Carei.Acum orasul arata ca un oras european !!Felicitari consilierii si domnul Kovacs !!

de Buletin de Carei la 27 octombrie 2016 - 21:37

Buletin de Carei nu a pierdut nimic pentru ca nu a candidat. Buletin de Carei atrage mereu atentia domnului primar pentru a aduce inapoi respectul intre etnii si eliminarea discriminarii intre careieni pe baza de apartenenta etnica. Orasul arata europeran in jurul teraselor din centru dar pe toate strazile adiacente ca sa nu vorbim de cele neadiacentre arterei centrale lucrurile stau ca acum 40 de ani. Strada Doina va place cum arata? Dar strazile din centru din piata Avram Iancu sau din piata 1 Mai? Pe cine vreti sa prostiti? De ce nu sunteti de acord ca romanii sa poata invata in limba romana in scolile romanesti daca vor sa devina ospatari sau vanzatori sau tapiteri sau plapumari? Cum doriti sa ajute Buletin de Carei pe domnul primar?

de habarnaveti la 27 octombrie 2016 - 21:43

la capleni poate nu este google si de unde se stie atrunci cum merge acest reclame?

de sany la 1 noiembrie 2016 - 21:21

La caplenii merge trenuuu…

Lasati un comentariu