Și în școli se fură

• publicat la: 20 octombrie 2016
Și în școli se fură

Activităţile de documentare şi investigare efectuate de poliţiştii judiciariști din Carei au dus la identificarea unui minor din municipiu, bănuit de comiterea unui furt dintr-o unitate de învățământ. Prejudiciul a fost recuperat.

În data de 19.10.2016, Poliţia Municipiului Carei, a fost sesizată de către directorul  Liceului Teoretic  din localitate, cu privire la faptul că în cursul dimineții, în incinta școlii, s-a comis un furt.

Cercetările efectuate de poliţiştii  de investigaţii criminale, în colaborare cei de ordine publică  și cu sprijinul  specialiștilor criminaliști,  au condus la identificarea  unui  minor de 13 ani  din Carei, care în  data de 19.10.2016,  în jurul orei 06.30  profitând de faptul că ușa de acces  în incinta unității școlare era închisă dar neasigurată, ar fi  intrat într-o sală de clasă de unde ar fi sustras  articole de îmbrăcăminte sportivă, în dauna a doi elevi.

Prejudiciul de aproximativ 400 lei, a fost recuperat în totalitate,  cercetările urmând să continue sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

comunicat  IJP

comentarii

de Serpico la 20 octombrie 2016 - 15:04

si unde se mai fura?

de liberal la 20 octombrie 2016 - 15:13

….la consilierul ciuta acasa se mai fura dar acolo e mereu cu autor necunoscut ca nu misca agentii de frica datornicului si a fotbalistului din primarie

de Horia Mărieș la 20 octombrie 2016 - 20:32

Peste tot se fură…

Titluri in „presa de ziare”: Consiliul Județean Satu Mare stă pe o bombă cu ceas! /Careianul / 1 zi ago; NEREGULI mari la Consiliul Județean?! Curtea de Conturi face RAVAGII / preasa.sm

Nu zic că știrea n-ar fi adevarată, ba sunt chiar convins că pe vremea domniei sale Ady Ștef s-au făcut multe matrapazlãcuri pe la CJ Satu Mare și care merită a fi sancționate.

Doar sursa informației nu este de loc credibilă, nu este nici pe departe una de inceredere („Surse din Consiliul Județean au povestit pentru opiniedecarei.com”) fiindcă este una cu „se pare”, adică una nesigură, din clasa „Dacă și cu Parcă se plimbau pe-o barcă. Și dacă Dacă nu era, Parcă parcă se-neca”.

E bine totuși să mai așteptăm puțin.
Să-și termine termine Curtea de Conturi jobul la C.J. Satu Mare și apoi să facă o haltă de două luni si la UAT Primăria Carei. Ca să aibă despre ce scrie ‘careianul’. Că tot are el șoptitorii/informatorii lui atât pe la CJ SM cât și pe Nagykárolyi Önkormányzat.

„Controlul efectuat de Curtea de Conturi la Consiliul Județean Satu Mare se prelungește, din câte se pare a unor nereguli importante descoperite în activitatea fostei conduceri a Consiliului Județean Satu Mare.”

„Surse din Consiliul Județean au povestit pentru opiniedecarei.com despre nereguli majore constatate de inspectori. Raportul Curții de Conturi urmează să fie făcut public în cursul lunii noiembrie.”;

de attila la 20 octombrie 2016 - 20:38

mai bine sa tacem ca si noi am avut cat am vrut pentru zilele maghiarilor din august la satumare.cine mai primeste atatia bani cati noi am primit si acum si de la stef?

de coppipaste la 20 octombrie 2016 - 21:27

coppipaste,coppipaste,coppipaste

Lasati un comentariu