Surpriza directorilor de licee careiene de Ziua Armatei

• publicat la: 20 octombrie 2016
Surpriza directorilor de licee careiene de Ziua Armatei

Ziua de 25 octombrie este ziua în care  sărbătorim Armata Română. An de an, pe platoul din fața Monumentului Ostașului Român de la Carei au loc  ceremonii fastuoase la care participă oficialități de cel mai înalt rang. Pentru acest an a fost deja anunțată vizita președintelui Klauss Iohannis. De la  an la an, tuia ce camuflează perfect ansamblul monumental mai câștigă în înălțime, ajungând acum la peste 9 m.

Careienii au avut parte în ultimii 2 ani  de manifestări deosebite de Ziua Armatei datorită prezenței Diviziei 4 Infanterie Gemina din Cluj Napoca, a Academiei Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu” din Sibiu și a  Gărzii  de Onoare  compusă din peste 1.300 de militari.

Pentru acest an, Inspectoratul Școlar a pregătit o surpriză directorilor de licee careiene, mai puțin liceul romano-catolic, care au participat la concursul pentru posturile dorite, stabilind interviul și evaluarea CV- ului pentru  data de 25 octombrie.

Vă reamintim că la proba scrisă a concursului pentru posturile de director nici un candidat pentru școlile gimnaziale careiene nu a luat notă de trecere. Dacă ar fi să dăm crezare zvonurilor și surselor din interiorul coaliției aflate la conducerea locală, rezultatele ar avea legătură cu dorita comasare a unor unități de învățământ.

Buletin de Carei

comentarii

de sany la 23 octombrie 2016 - 23:26

Toții au fost puși politic și s-au kakat pe ei la un examen simplu…..asti-a conduc învățământul…de aceea șanț numai rez slabe

Lasati un comentariu