Vernisajul expoziţiei de artă fotografică

• publicat la: 2 octombrie 2016
Vernisajul expoziţiei  de artă fotografică

Sâmbătă, 1 octombrie  2016 de la ora 16.00, în Sala de Expoziţii  de la parterul Castelului Károlyi din municipiul Carei  a avut loc vernisajul expoziţiei de artă fotografică a artistului careian Bernard Naghi, intitulată „COMPLEMENTARIS”.

Evenimentul a fost deschis de Vitéz Júlia şi Putovits Ábel, care au susţinut un  performance muzical, apoi Adrian Ştefănuţi,reprezentant al Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” a prezentat detalii despre expoziţie din punct de vedere simbolic şi filosofic, după care, Bernard Naghi a relatat publicului informaţii cu privire la modul tehnic de realizare a fotografiilor şi al conţinutului acestora.       „Complementaris” constă într-o o serie de 29 de fotografii de mici, medii şi mari dimensiuni, realizate pe mediul analog care ilustrează  misticitatea şi simbolistica fructelor  într-un contrast complementar cu trupul feminin. Tehnica este  realizată prin cele mai populare medii analog, fotografia analogcolor, alb negru, polaroid şi chiar şi  mărirea negativelor pe suport de hârtie argentic.

Manifestarea a  fost organizată cu sprijinul Direcţieide Cultură a Municipiului Carei şi al Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

Expoziţia  este deschisă spre vizitare timp de două săptămâni, conform  programului Muzeului Municipal Carei, de marţi până duminică, între orele 9 şi 17.

Lasati un comentariu