Buletin de Carei a curățat și terenul din jurul sălii de sport

• publicat la: 5 noiembrie 2016
Buletin de Carei a curățat și terenul din jurul sălii de sport

După nenumărate articole în care  Buletin de Carei a semnalat mizeria depozitată cu bună știință în jurul unei săli de sport a unui liceu careian aceasta a fost încărcată în camioanele aceleiași firme  care a adus-o și îndepărtată.

Buletin de Carei a scris în luna aprilie 2016 despre modul în care administrația Kovacs a perceput desfășurarea celei de-a V-a ediții a singurului Turneu internațional de handbal din zonă, Memorialul ,,Mircea Dohan,,

În timp ce în sala de sport se desfășurau meciurile din grupe, una din firmele ce efectua lucrări pentru Apaserv SA în oraș bascula mormane de moloz în jurul acesteia. Nu că primăria ar fi curățat în prealabil  terenul pentru a primi oaspeți de talia unor campioni mondiali cum au fost Cristian Gațu sau Alexandru Stamate.

Nimic pentru competițiile de anvergură din atletism sau handbal nu scoate din nesimțire primăria Carei sau mai exact administrația Kovacs!

http://www.buletindecarei.ro/2016/04/ospitalitatea-administratie-locale-la-memorialul-de-handbal-mircea-dohan.html

http://www.buletindecarei.ro/2015/10/dotarile-stadionului-din-municipiul-carei-cu-viceprimar-fost-sportiv.html

Aceiași lipsă de implicare spre deosebire de orice alt eveniment sportiv  din sfera grupului de interes.

Buletin de Carei a mai publicat apoi și alte materiale care atestă faptul că adminstrația Kovacs  își   ,,arată forța,,  doar  când vine vorba de umilit instituțiile și careienii care nu fac parte din grupul de interes.

http://www.buletindecarei.ro/2016/05/cine-conduce-de-fapt-orasul-carei.html

Nici măcar Poliția Locală din subordinea primăriei Carei nu a îndrăznit să ia la întrebări firma din Vetiș care depozita în voie molozul pe domeniul public  din jurul sălii d esport fără a deține autorizație în acest sens.

Cu ocazia Zilei Curățeniei din data de 24 septembrie 2016, Buletin de Carei alături de voluntari din oraș au tras un nou semnal de alarmă în ce privește situația terenului din jurul sălii de sport a Colegiului Tehnic  Iuliu Maniu. 

http://www.buletindecarei.ro/2016/09/lets-do-it-romania-carei.html

Imună la orice sesizare și încercare de revenire la normalitate din partea oricui altcuiva decât presa aservită, UAT Municipiul Carei prin administrația Kovacs a tegiversat timp de 7 luni curățarea terenului traversat de elevii ce frecventează orele de sport.  Rea-voință, nepăsare, indolență ?

Cert este că după 7  luni de zile, terenul a fost eliberat de grămezile de moloz și a revenit la starea lui de dinainte, adică de teren viran  neadministrat.

Așa arăta pe data de 24 septembrie terenul din domeniul public al Careiului….

Așa arată după ce a fost curățat.

Vă reamintim că Buletin de Carei a fost singurul portal care a semnalat tolerarea de către administrația Kovacs a  acțiunilor firmei din Vetiș de deversare a molozului provenit din decopertările din oraș în jurul unei săli de sport!

Politica editorială a  ziariștilor legați de administrația Kovacs prin cumetrii sau loc de muncă nu a făcut posibilă oferirea de imagini din jurul unei săli de sport a unui liceu  unde învață copii careienilor.

Buletin de Carei vă oferă în continuare informații reale chiar dacă ele deranjează conducerea orașului și chiar dacă consilierii primarului ne acționează în judecată pentru onoare lezată sau publicare de recenzii de carte nu și pentru articole în care redăm modul de cheltuire a banului public careian.

Buletin de Carei nu a primit în cele 7 luni nici un comunicat  care să exprime poziția administrației Kovacs  față de  situațiile semnalate, față de faptul că o firmă și-a permis să  înconjoare cu grămezi de moloz o sală de sport de pe domeniul public.

Buletin de Carei

 

comentarii

de Horia Mărieș la 6 noiembrie 2016 - 01:33

https://youtu.be/yhEmIXqwMsU

Prin adresa nr. 87/VIII/12016 din 07.10.2016 Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei mă informa că „Dos. nr. 403/P/2016 privește reprezentantul Primăriei Municipiului Carei Kovács Eugen, APASERV CAREI (sic!), S.C. POSZET SRL, KEVIEP KERESKEDELMI KFT, SC VIAKON DRUM SRL”. Atât și nimic mai mult.

Probabil că dosarul va ajunge la Poliția Municipiului Carei unde se va găsi un organ de cercetare penală care să reușeasca să doarmă bine-merci pe acest dosar timp de doi-trei ani, fără să facă și fără să rezolve nimic.
Cunosc deja două astfel de organe somnambule, iresponsabile și incapabile dpdv profesional la Poliția Municipiului Carei.
Nu-i nominalizez pentru ca să nu-i fac de fecale prin oraș, aștept insă cu nerăbdare să-l cunosc și pe al treilea.

de sany la 6 noiembrie 2016 - 03:46

sa vedeti ce e la stadion in carei! parca am fi la un fiervechi in curte. nimeni nu iubeste sportul la primarie daca asa arata o sala de spoert si un stadion unde vin sute de elevi la concursuri.

de grupul-Bildeberg-refuzat la 6 noiembrie 2016 - 06:14

https://youtu.be/CzItLCMx7lQ
Gorbaciov(traitor):”ne intilnim in decembrie, daca ne mai intilnim”
Gasca de ticalosi mondiali!

Lasati un comentariu