Cititorii semnalează craterele de pe drumul Tireamului

• publicat la: 16 noiembrie 2016
Cititorii semnalează craterele de pe drumul Tireamului

La solicitarea unor  careieni ce locuiesc pe drumul Tireamului aflat în prelungirea străzii cu același nume am fost să vedem despre ce este vorba. Locuitorii se plâng că starea drumului determină avarii frecvente ale mașinilor personale. Participanții în trafic au salutat prezența aparatului de fotografiat  dar și-au exprimat reticența în ce privește capacitatea celor responsabili de a se ocupa de remedierea stării drumului.

..,,, nu au fost în stare să aducă nici curentul până la casele noastre d-apoi să repare drumurile..stăm aici ca la capătul lumii..ultimul număr de casă se oprește la 100 și apoi restul caselor nici nu sunt trecute ca și case de locuit ..așa e când nu există plan de urbanism și nici  interes de rezolvare a problemei de către primărie…,, a afirmat unul dintre locuitori sub protecția anonimatului.

Pe anumite porțiuni drumul parcă e rupt în două iar mașinile trebuie să intre pe spațiul verde ca să ocolească …craterul.

Imaginile vorbesc  de la sine!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Buletin de Carei

comentarii

de Horia Mărieș la 16 noiembrie 2016 - 20:44

Răspunsul autoritătilor locale va fi extrem de simplu și de tranșant: „Abia zilele astea se licitează pentru Marea Asfaltare (sau pentru Marea Șpăguială). Stimați locuitori de pe strada (drumul) Tireamului, aveți rogu-Vă frumos, puțintică răbdare, să ne încasăm noi mai întâi bănuții cuveniți. Pe urmă, poate mai vorbim! Vă dorim Sărbători Fericite! La anul și La Mulți Ani 2017!

de serios la 17 noiembrie 2016 - 19:33

s-au apucat bocotanii sa-si faca case in mijlocul campului si acum se plang ca nu au conditii. cine i-o pus sa se mute in camp? normal ca nu exista puz, din moment ce e teren agricol. frumos jurnalism.

de careian la 17 noiembrie 2016 - 20:17

cine permite bocotanilor sa construiasca fara autorizatie pe tern agricol? au dat spaga la urbanism cumva vrei sa spui? normal ca esti prost de bubuie!

Lasati un comentariu