Gala Voluntarului Sătmărean

• publicat la: 23 noiembrie 2016
Gala Voluntarului Sătmărean

Asociatia pentru Copii si Tineri 4U impreuna cu ONG  urile din judet, Filarmonica Dinu Lipatti, Liceul de Arta Aurel Popp, organizează in data de 5 decembrie ora 17:00 cu ocazia Zilei Internationale a Voluntarului a II-a  ediție a Galei Voluntarului Sătmărean. Evenimentul își propune să aducă la un loc ONG-urile, voluntarii, coordonatorii de voluntari, precum și membrii marcanți ai comunității, reprezentanții autorităților publice și ai societății civile.

Gala Voluntarului Sătmărean este un eveniment, dedicat în exclusivitate voluntariatului și are drept scop recunoașterea contribuției aduse de voluntari  precum și a proiectelor de voluntariat implementate de organizatii non guvernamentale în beneficiul comunității.

In cadrul evenimentului organizaţiile îsi vor premia cei mai activi voluntari care s-au remarcat prin activitatile de voluntariat în acest an.  Evenimentul va avea loc la Filarmonica Dinu Lipatti Satu Mare  cu sustinerea unui spectacol de muzica si dans.

Vă invităm alături de noi să sărbătorim Ziua Internaţională a Voluntarului oferind astfel recunoastere voluntariatului într-un mod cu totul special!

comunicat   Asociatia pentru Copii si Tineri 4U

Lasati un comentariu