Grădiniță din Mureș are interzis la serbarea de Crăciun, cu semnificații religioase

• publicat la: 25 noiembrie 2016
Grădiniță din Mureș are interzis la serbarea de Crăciun, cu semnificații religioase

În data de 22 noiembrie a.c., Consiliul Profesoral al unei grădinițe din Târgu Mureș a decis ca în acest an să nu se organizeze serbări de Crăciun “în sensul în care era înțeles acest concept”. Conform afișului publicat, “părinții sunt rugați respectuos să înțeleagă această hotărâre, să o respect și să nu mai facă presiuni asupra cadrelor didactice” titreaza napocanews.ro.

Părinții din grădinița mureșană sunt revoltați de interzicerea lui ”Moș Crăciun” ca în vremea comunismului bolșevic și vor să protesteze în fața Inspectoratului Școlar Județean din Mureș.

Decizia grădiniței vine pe fondul secularizării și comunizării României de către regimul ”ateo-tehnocrat”.

Conform avocatului Gheorghe Piperea, există un ordin al Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice de a nu organiza serbări cu copiii decât, eventual, la sfârșitul anului școlar, făpră semnificații religioase.

La Bruxelles unde se aplică politica secularizării și ”islamizării” Europei a fost deja redenumit Târgul de Crăciun în ”Plăcerile iernii”. În Suedia, Bradul de Crăciun nu mai este tolerat de comunitățile ”no go”, iar felicitările komisarilor europeni nu mai cuprind mesajul ”Crăciun Fericit”, ci ”Felicitări de sezon” să nu se jignească comunitatea de imigranți.

sursa NapocaNews

Lasati un comentariu