În atenţia primarului Kovacs Eugen sau Jeno

• publicat la: 27 noiembrie 2016
În atenţia primarului Kovacs Eugen sau Jeno

 

Urmare a monitorizării permanente şi  a denigrării constante a Buletin de Carei  vă solicităm să ne puneţi la dispoziţie o listă cu subiectele pe care  le putem publica fără a fi ţinta atacurilor  neîncetate  ale consilierilor personali plătiţi de dvs din banii careienilor.

Am fost acţionaţi în instanţă pentru publicarea unei recenzii ( a unei cărţi a primului dvs consilier)  cu alt autor decât Buletin de Carei şi apoi pentru semnalarea unei ţinute neadecvate din partea altui consilier personal al dvs   iar ultima găselniţă de a ne înfiera a fost de a  ne considera xenofobi prin   publicarea unui document  istoric prealuat  de la colegii din presa scrisă mureşeană din arhiva parlamentară nr.41/ 1919-1920 , articol apărut de altfel şi pe  site-ul Uniunii Ziariştilor Profesionişti dar nu numai.

http://uzp.org.ro/baronul-iosif-fay-declaratia-de-adeziune-a-secuilor-la-unirea-cu-romania/

Buletin de Carei este arătat cu degetul de consilierul dvs personal pentru că am publicat o poezie a lui Nicolae Băciuţ apărută în revista Vatra Veche.

http://www.buletindecarei.ro/2016/11/poemul-lunii-toamna-de-primaveri.html

Nu vă plac poeziile româneşti  domnule primar sau doar cele despre toamnă ce conţin metafore greu de descifrat? Sau poate nu vă place autorul, Nicolae Băciuţ?

Această incitare a careienilor împotriva Buletin de Carei face parte din politica dvs  managerială de a scăpa de cei incomozi  care nu înţeleg că nu doriţi ca să fie făcut public circuitul banului public careian ?

Aveţi posibilitatea sau dorinţa de a face public criteriul după care v-aţi ales ca şi consilieri personali doi redactori din presa scrisă maghiară dintre care unul fără studii superioare  şi subordonat politic dvs?  Ce beneficii aduc careienilor, ridicării nivelului lor de trai  aceşti consilieri personali ai dvs?

Aşteptăm cu interes lista cu subiectele agreate de dvs în spaţiul public.

 

Buletin de Carei

comentarii

de Horia Mărieș la 28 noiembrie 2016 - 10:15

Careianul / 22 de ore ago / „De ultimă oră şi de ultima oară!”; „Consider că am lucruri mai bune de făcut în viaţă (…)”; „Consider că deja şi careienii s-au plictisit(…)”; „(…) am decis să mai răspund o singură dată (…)”; „Pur şi simplu nu mai are rost să plictisesc cititorii (…) nu mai are rost să mai fac reclamă gratuită (…) „tot felul de fustraţi, sub tot felul de pseudonimne, pot posta tot felul de comentarii jignitoare.”; „Careienii pot judeca singuri cine spune adevărul, cine minte, cine instigă, cine calomniază şi cine denigrează.”; „Nu de alta, dar se spune că cel mai deştept cedează.”

Avea un careian în vârstă, vorbitor de limbă maghiară, o vorbă șugubeață:

„Bă, când nu poți, tragi fermoarul și pleci! Nu dai explicații.”

Du-te învârtindu-te, zeii cei buni să fie cu tine!

de cornel cotuțiu la 30 noiembrie 2016 - 07:47

Domnilor,
În urma cu 80 de ani, Emil Cioran publica volumul „Schimbarea la fatza a Romaniei”. Intr-un capitol, se referea la caracteristici absolutamente distincte ale popoarelor europene. Despre unguri spunea ca se remarca prin femei si gulash.
Consider ca nu a acoperit complet specificul acestui soi de specimen european. Stramosii ungurilor tzineau sub saua calului carnea cruda, pentru supravietzuire. Urmasii lor de azi, pentru supravietzuire, scot de sub sha o impertinentza diabolica, o nesimtzire inegalabila.
Si mai au o calitate, in context transilvan: Profita de imbecilul spirit mioritic al romanilor!
Cornel Cotuțiu,
profesor, scriitor, ziarist

Lasati un comentariu