ITM certifică, Prefectura ia la cunoştinţă şi abuzul continuă

• publicat la: 26 noiembrie 2016
ITM certifică, Prefectura ia la cunoştinţă şi abuzul continuă

Nişte oameni care lucrează la ITM Satu Mare adică la Inspectoratul Teritorial de Muncă Satu Mare au constat şi au transmis Instituţiei Prefectului spre luare la cunoştinţă faptul că angajatorul UAT Municipiul Carei a refuzat timp de 8 ani de zile plata indemnizației  de concediu legal de odihnă aferent perioadei lucrate ca asistent personal al unei persoane cu handicap grav.

Peter Nemethi este tatăl unei fetiţe  care a fost operată de tumoră oculară iar în urma intervenţiei chirurgicale  din SUA a rămas fără un ochi având acum o proteză oculară.

Administraţia Kovacs refuză să îi dea drepturile financiare  cuvenite tatălui  cu statut de însoţitor în timp ce  acum  tinerei de 18 ani i se refuză dreptul la  un certificat de handicap .

ITM Satu Mare certifică şi consideră întemeiate solicitările lui Peter Nemethi de a intra în posesia  sumei cuvenite dar UAT Municipiul Carei se consideră deasupra legii şi face…,,ce vrea muşchii ei,,  la fel ca în cazul retrocedărilor stabilite de instanţă pe care nu le pune în aplicare.

,,Oricum nu se întâmplă nimic, nu-i aşa?,, par să  spună cei care gestioneză după bunul plac banul public careian.  Că, oricum, pe contribuabil nu-l interesează – nu are nici o reprezentare în capul său cu privire la ce ar fi buni banii aceia pe care-i ia “statul” din buzunarul său prin taxe și impozite, la altceva decât la dat.

De mirare este faptul că nici o autoritate a statului nu se deranjează să-i deranjeze pe acești băieți deștepți ai banului public…de ajungem să ne întrebăm pentru ce mai plătim toţi aceşti funcţionari  ce frunzăresc legea doar când sunt atenţionaţi  de mai marii zilei  de prin judeţe sau regiuni?

O familie cu doi copii cu handicap  este privată de dreptul lor  la o sumă de bani de un primar plin de datorii şi rău intenţionat.

http://www.buletindecarei.ro/2016/09/itm-certifica-uat-municipiul-carei-nu-a-platit-indemnizatia-de-concediu-de-odihna-timp-de-8-ani-unui-parinte-de-copil-cu-handicap.html

Cât timp mai trebuie să suportăm noi cheltuileli cu salariile și angaralele celor ce vegheză la respectarea legii în administraţia publică?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu