SCANDALOS. Daniel Prodan umilit de un consilier județean UDMR din Satu Mare

• publicat la: 29 noiembrie 2016
SCANDALOS. Daniel Prodan  umilit de un consilier județean UDMR din Satu Mare

Scandal in Satu Mare dupa ce un consilier județean UDMR s-a opus propunerii ca stadionul local sa se numeasca Daniel Prodan, transmite sport.ro.

Kereskenyi Sandor, consilier judetean şi tatăl actualuluoi primar de Satu Mare, sustine ca ar fi “o greseala impardonabila” ca stadionul din Satu Mare sa se numeasca Daniel Prodan, dupa ce fostul membru al Generatiei de Aur a decedat in urma unui infarct.

“L-am cunoscut personal pe Daniel Prodan si de departe nu era un fotbalist atat de mare cum am auzit chiar aici. Era un fotbalist care, cum sa zic, a jucat cum a putut”.

“In ceea ce priveste capacitatile sale morale si intelectuale… despre astea am putea vorbi foarte mult. Nu cred ca ar trebui sa initiem sau sa cadem in aceasta greseala ridicola, daca nu impardonabila si sa initiem un cult unui nepotrivit”, a declarat consilierul judetean din Satu Mare, Kereskenyi Sandor.

sursa Dantanasa.ro

comentarii

de nelu la 29 noiembrie 2016 - 09:43

asa stiu unii sa respecte valoarea cand nu e de acelasi neam cu ei!

de realistul la 29 noiembrie 2016 - 14:10

Un om fara cultura generala. Un idiot in sensul propriu al cuvatului.Nesimtirea acestui individ intrece orice limite. Nu doresc sa caracterizez minoritatea din care face parte,pentru ca probabil si lor le este rusine ca acest „fenomen” le apartine.

de emil la 29 noiembrie 2016 - 14:58

@realistul
Multora din cadrul minoritatii unguresti, adica ungaristilor, nu le este rusine de el, ci chiar sunt de acord cu el. Unora poate ca le este rusine, dar ungaristilor in nici un caz! Daca s-ar fi numit Karolyi Denes atunci ar fi fost o greseala impardonabila sa nu se dea stadionului acel nume. Asa, daca e un nume romanesc, e absolut firesc sa fie o greseala impardonabila.

de sany la 14 decembrie 2016 - 01:15

Un jegggggggg

Lasati un comentariu