Și ei folosesc Google Ads. Îi veți acuza de balcanism?

• publicat la: 1 noiembrie 2016
Și ei folosesc Google Ads. Îi veți acuza de balcanism?

Buletin de Carei a fost   în atenția presei de casă a primarului Kovacs pentru utilizarea serviciului Google Ads, serviciu folosit de milioane de persoane din întreaga lume în mod cu totul și cu totul Legal.  Am primit chiar și oferte de  finanțare din partea consilierului  aflat pe statul de plată al primăriei Carei. Ba am mai și fost acuzați de …balcanism.

Oare se aplică aprecierile și la adresa portalului unde a scris înainte de a fi angajat ca și consilier personal al primarului Kovacs? Nu de alta dar și pe acest portal apar reclame aducătoare de profit. Sau poate cei 12 dolari menționați ca profit   nu se ridică la nivelul  sumelor  cu care este obișnuit  autorul articolului?

 

Buletin de Carei, independent financiar

 

 

Atacurile  la adresa Buletin de Carei şi a colaboratorilor  săi  sau la adresa membrilor de familie  a administratorului Buletin de Carei nu reuşesc să ne intimideze!

Continuăm. Ce nu te omoară te întăreşte!

Ne propunem să semnalăm şi   să publicam în continuare toate situaţiile cu care se confruntă careienii, uneori de coşmar de-a dreptul. Incurajările careienilor  plătitori de taxe şi impozite, pentru care le mulţumim,  ne dau puterea de a merge mai departe!

Fiecare dintre cetăţenii acestui oraş are dreptul la condiţii decente de viaţă indiferent de pregătire, de  etnie, de condiţia socială. Cu toţii  contribuim la bugetul local şi de stat şi trebuie să fim conştienţi că avem şi drepturi  nu numai obligaţii !

 

Lasati un comentariu