Spectacol folcloric la Salamanca de Ziua Națională a României

• publicat la: 22 noiembrie 2016
Spectacol folcloric la Salamanca de Ziua Națională a României

Potrivit romaniaexpres.com,  de Ziua Națională a României  va fi organizat  în Spania, la Salamanca, un spectacol de muzică populară și dansuri tradiționale românești  de către  Episcopia Ortodoxă Română a Spaniei şi Portugaliei şi Parohia Ortodoxă Română din Salamanca în colaborare cu Institutul,,Eudoxiu Hurmuzachi pentru Românii de Pretutindeni” . Evenimentul va avea loc duminică 27 noiembrie 2016 de la ora 17,00.

La acest eveniment au fost invitaţi din România  cunoscuţii interpreţi Dinu Iancu Sălăjanu, Ştefania Rareş, Elisabeta Turcu şi Ilie Caraş. Alături de aceştia vor urca pe scenă şi câţiva cântăreţi de muzică populară care activează în Spania, printre care se numără Aurel Cojocariu, Florica Badea şi Emilia Lefca.

Spectacolul va fi îmbogăţit şi prin arta dansului românesc desfăşurată de cele două ansambluri de dansuri populare invitate la acest eveniment: ansamblul ,,Dor Călător” al Parohiei Ortodoxe Române din Asturias şi Ansamblul ,,Armonia” al Parohiei Ortodoxe Române din Valdemoro (Madrid).

Evenimentul se va desfășura în Auditoriul „Calatrava” din oraşul Salamanca, situat pe Calle Monte Olivete, nr. 2, din cadrul Episcopiei Romano-Catolice din Salamanca.  Intrarea la eveniment este liberă.

sursa romaniaexpres.com

Lasati un comentariu