A îngheţat de Crăciun în blocul Primăriei Carei

• publicat la: 28 decembrie 2016
A îngheţat de Crăciun în blocul Primăriei Carei

La Spitalul Municipal Carei se află internată o  femeie în vârstă care a ajuns aici cu picioarele îngheţate. Nu mai poate să stea în picioare şi deci nici să se îngrijească.

Se numeşte Torzsaji Rozalia şi locuieşte în blocul Primăriei Carei situat între Teatrul Municipal, Bibliotecă şi  Judecătorie deci în plin centrul oraşului.

 

Pentru că s-a îmbolnăvit nu a avut cum să îşi facă foc în soba din locuinţa din blocul  Primăriei Carei aşa că de sărbătoarea Naşterii   Mântuitorului  a îngheţat la propriu. Momentan  se află sub tratament  perfuzabil dar nu are  nici un aparţinător care să o întrebe de sănătate.

Dată fiind situaţia , Buletin de Carei a luat legătura cu şef Birou Asistenţă socială, Monica Lazăr care a confirmat  că a luat cunoştinţă despre acest caz şi se încearcă internarea acestei persoane la Centrul Alexandru, fostul Cămin de Bătrâni.

Blocul Primăriei Carei este de fapt fostul internat al liceului Simion Bărnuţiu care la momentul preluarii de către  administraţia locală era la standard ridicat de curăţenie , cu băi funcţionale şi curate. După  alocarea de camere de locuit către persoane   lipsite de orice urmă de civilizaţie , după criterii doar de  primari cunoscute, aici s-a instaurat un adevărat  dezastru,  un  focar   şobolănime  ocolit până şi de Direcţia de Sănătate Publică Satu Mare.

http://www.buletindecarei.ro/2016/08/uat-carei-si-blocul-sau-de-locuinte-sociale-din-centrul-orasului.html

 

Buletin de Carei

comentarii

de sany la 29 decembrie 2016 - 00:28

Trăiască Kovacs și gâscă care îl voteaza

de cipri la 29 decembrie 2016 - 09:29

ceva filmare de la jurnalistul care nu vorbeste in soapta ca sa ne arate ca femeia nu a inghetat asa cum incerca sa ne arata ca tuia din jurul monumentului nu existea?

de .carei. la 29 decembrie 2016 - 12:33

Spitalul Municipal Carei,are competenta si specialisti pentru tratarea asemenea afectiune suferite de aceasta doamna?Ce se va intampa cu ea?

de tuia la 29 decembrie 2016 - 17:34

Pentru „cipri” : foarte bun comentariul !

de fraier la 29 decembrie 2016 - 21:14

In timp ce la primaria Carei,sant salarii de lux,alegatorul ingeata de frig in locuinta.Important este ca a votat….

de Ella la 10 ianuarie 2017 - 20:15

Credeti ca la Centrul Alexandru situatia este mai buna? Sărmanii oameni…atât că nu stau în stradă.

de gabiclujanul la 11 ianuarie 2017 - 22:53

si banii de ajutoare de urgenta din primarie la cine se duc?

Lasati un comentariu