Corn din Carei şi Lapte din Covasna pentru şcolile careiene

• publicat la: 18 decembrie 2016
Corn din Carei şi Lapte din Covasna pentru şcolile careiene

Potrivit Consilului Judeţean Satu Mare a fost  stabilită  atribuirea contractelor de furnizare a cornului şi laptelui  din şcoli.

Autoritatea contractantă, Judeţul Satu Mare, a emis Raportul procedurii pentru atribuirea „Acord-cadru de furnizare a produselor lactate pentru elevii din învăţământul primar şi gimnazial de stat şi privat, precum şi pentru copiii preşcolari din grădiniţele de stat şi private cu program normal de 4 ore din judeţul Satu Mare, pentru anii şcolari 2016-2017, 2017-2018”, precum şi Comunicările rezultatului procedurii.

Astfel, semnarea acordurilor-cadru pe cele 4 loturi (Lot I – Zona Satu Mare; Lot II – Zona Carei; Lot III – Zona Oaş şi Lot IV – Zona Tăşnad) a fost stabilită pentru data de 03.01.2017, condiţionat de nedepunerea unor notificări/contestaţii din partea operatorilor economici participanţi la procedură.

Durata acordurilor-cadru este de 2 ani şcolari: 2016-2017, 2017-2018.

Operatorul economic declarat câştigător pentru paharul de lapte al fiecărui elev din judeţ este AGRO-PAN-STAR SRL din judeţul Covasna pentru toate cele patru loturi.

În ce priveşte cornul, elevii din mun.Carei îl vor primi de la firma locală Varga Quattro SRL.

Semnarea acordurilor-cadru pe cele 4 loturi (Lot I – Zona Satu Mare; Lot II – Zona Carei; Lot III – Zona Oaş şi Lot IV – Zona Tăşnad) a fost stabilită pentru data de 03.01.2017, condiţionat de nedepunerea unor notificări/contestaţii din partea operatorilor economici participanţi la procedură.

Durata acordurilor-cadru este de 2 ani şcolari: 2016-2017, 2017-2018.

Operatorii economici declaraţi câştigători sunt:

– pentru Lotul I, Lotul III şi Lotul IV: Logistic Media Pop Art SRL din Turda.

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu