Din Spania idei culinare pentru Masa de Crăciun

• publicat la: 21 decembrie 2016
Din Spania idei culinare pentru Masa de Crăciun

Una dintre cele mai mari comunități românești din afara granițelor României se află în Serbia dar cei mai mulţi români plecaţi la muncă înafara graniţelor ţării se află în Spania şi Italia.Peste trei milioane de români au ales să se mute în străinătate pentru a munci, România devenind, astfel, a patra țară din Uniunea Europeană (UE), în funcție de numărul de emigranți, relevă un Raport al Organizației Națiunilor Unite (ONU), citat de una dintre companiile cu profil de activitate transferuri de bani online.

Nu toţi dintre aceştia ajung acasă de sărbători aşa că pregătesc în ţările unde au ales să lucreze tot ceea ce făceau acasă. Una dintre publicaţiile în limba română , www.occidentul-romanesc.com  ne propune un meniu deosebit pentru Masa de Crăciun prin  sugestiile   Annei  Hürlimann.

Cu siguranţă că  vor ispiti şi gospodinele din România mai ales că sunt foarte uşor de realizat, ingredientele fiind uşor de procurat şi deloc scumpe.

http://occidentul-romanesc.com/anne-hurlimann-cateva-idei-culinare-pentru-meniul-festiv-de-craciun/

Aperitive reci
Avangarda oricărei mese din perioada sărbătorilor de iarnă rămân aperitivele reci. Preparaţi-le din timp pentru a le avea atunci când musafirii, poftiţi şi nepoftiţi, vă bat la uşă. O variație a rețetei clasice de ouă umplute, această rețetă îmbină dulceața salatei reci din limbă de vită cu gustul acrișor al castraveciorilor murați. Un aperitiv deosebit, potrivit în meniurile pentru petreceri, rețeta de ouă umplute cu salată rece din limbă de vită necesită un timp de preparare redus dacă limba de vită este deja fiartă.

continuarea pe occidentul-romanesc.com

Lasati un comentariu