Pierdut imagine clară cameră de supraveghere video în municipiul Carei. Se declară nulă

• publicat la: 19 decembrie 2016
Pierdut  imagine clară cameră de supraveghere video în municipiul Carei. Se declară nulă

Potrivit declaraţiei dispecerului  Poliţiei Locale  din subordinea Primăriei Carei, tricolorul de pe bustul lui Avram Iancu  a fost  luat de către doi tineri  îmbrăcaţi în negru şi cu glugă pe cap.  Aceştia s-au urcat pe  soclul pe care este amplasat bustul şi au furat tricolorul la ora 23,59 dar nu au putut  fi identificaţi deoarece …,,imaginile nu permit identificarea,,.

Acelaşi răspuns a fost primit şi în data de 16 octombrie 2016 când tot doi tineri ( să fie aceiaşi?)  s-au  urcat pe soclu  şi au pus  flori uscate deasupra capului Eroului Naţional Avram Iancu.

Nu am uitat nici de incidentul din august 2014 când  placa de sub bust a fost vandalizată  pentru că un adult  poate aprecia că o simplă  desprindere nu  face ţăndări o ditamai placa  de marmură. Dacă camerele  de supraveghere din jur ar fi  ,,funcţionat,,  cum trebuie toate  acestea ar fi fost  lămurite şi  autorii pedepsiţi.

Aşa că la camerele de supraveghere din zona centrală putem spune fără să greşim că s-a pierdut imaginea clară.  Se declară nulă.

Buletin de Carei

 

http://www.buletindecarei.ro/2016/12/revoltator-si-acest-tricolor-de-la-bustul-eroului-national-avram-iancu-a-disparut-fara-ca-organele-de-ordine-sa-ia-masuri.html

comentarii

de Remus la 20 decembrie 2016 - 17:17

daca erau busturile grofilor deja era si legat cu catuse vinovatul.
mai puteti aduna ura impotriva romanilor domnule primar?????

Lasati un comentariu