Primele două zile la Târgul de Crăciun Carei

• publicat la: 18 decembrie 2016
Primele două zile la Târgul  de Crăciun Carei

Primele două zile ale Târgului de Crăciun în aer liber de la Carei a reunit sute de careieni în Parcul Dendrologic. Standurile comercianților au oferit publicului cozonac, vin fiert, ceai cald, produse din carne specifice lunii decembrie, cadouri, fructe, miere, brânzeturi, dar și posibilitatea copiilor de călători cu trenulețul sau de a călări ponei.

În primele două seri au dansat copiii de la Magic Dance, pregătiți de Raluca Păvăluc, iar concertele din sala mare a Manejului au fost susținute de copii de la Școala Gimnazială nr. 1 și Vasile Lucaciu din Carei.

Atelierul Moșului, deschis zilnic între orele 17-19, a oferit copiilor posibilități de relaxare, mulțumită educatoarelor voluntare de la grădinițele 1,2 și 3 din Carei, instituții care fiecare și-a amenajat standul de joacă propriu, în Sala cu Coloane din interiorul Manejului.

Tot acolo, copiii l-au putut întâlni pe Moș Crăciun, care și-a pregătit o cameră, au putut admira ”Ieslea” pregătită special pentru acest eveniment și au putut vedea caprele și oile din staulul amenajat în aceeași sală.

Târgul va fi deschis până joi, 22 decembrie, iar programele vor continua până miercuri seară, 21 decembrie, după cum urmează:

Luni, 19 decembrie, Atelierul Moșului deschis de la 17-19

Concert de Colinde cu formațiile Centrului de Asistență Socială între 18-19

Marți, 20 decembrie, Atelierul Moșului deschis de la 17-19

                                Concert de Colinde cu susținut de clasele de gimnaziu de la Liceul Calasantius și Liceul Teoretic  între 18-19

Miercuri, 21 decembrie, Atelierul Moșului deschis de la 17-19

                                Concert de Colinde susținut de Școala Gimnazială nr. 3, din Carei între 18-19

Târgul este deschis între orele 16-20.30.

Lasati un comentariu