Reacţii după propunerea ca premier a lui Sevil Shhaideh

• publicat la: 22 decembrie 2016
Reacţii după  propunerea ca premier a lui Sevil Shhaideh

Simpatizanții PSD, sinceri adepți ai ideilor tradiționale ale partidului, sunt derutați de propunerea, ca premier a lui Sevil Shhaideh și cer explicații liderilor PSD.

Scandalul a început după ce Victor Ponta a postat, miercuri, pe pagina lui de Facebook, un text „politic corect” la adresa poziției oficiale a PSD.

„Sevil Shhaideh este o persoana extrem de echilibrata si un bun profesionist! Am apreciat activitate sa ca Secretar de Stat la MDRAP in timpul mandatului de ministru al lui Liviu Dragnea / din acest motiv am propus-o ca ministru si cred ca a facut o munca foarte buna!

Dl Klaus Iohannis a acceptat si semnat numirea ca Ministru in 2015 pt Sevil – nu are deci niciun motiv sa refuze desemnarea ca si Prim Ministru! Voi vota ca deputat investirea unui Guvern PSD – ALDE condus de Sevil Shhaideh!”, a scris Victor Ponta.

„Da parcă în campanie psd urla cu jos iohannis și cioloș că nu s români, că nu s ortodocși…gata, am devenit dintr o data toleranți? cu tot respectul, că nu am nimic cu musulmanii, dar dacă aia e româncă, eu sunt mircea cel bătrân”, i se reproșează lui Victor Ponta.

„Domnule Ponta. Facem moscheea?  Acum, când s- a luat țara înapoi, acum e momentul. Moschei în toată țara. Pictam pe ele capu lui Vlad Tepes. Chiar. Știți ceva de domnu’ Ghita? Îl caută niște oameni. Dânsul, demn, bun român, nu pot să cred că ne- a lăsat singuri. Ar fi mare păcat”, i se adresează o femeie lui Victor Ponta, pe Facebook.

De răspunsuri similare are parte și mesajul postat pe Internet de președintele PSD, Liviu Dragnea.

„Am propus-o pe Sevil Shhaideh pentru că este un om în care am încredere totală și știu că vom putea realiza împreună programul pentru care am primit votul din partea cetățenilor. A fost ministrul Dezvoltării, cunoaște bine activitatea din toate ministerele. Această propunere arată în mod clar că îmi asum întreaga răspundere pentru activitatea guvernamentală și pentru punerea în aplicare a programului de guvernare”, a anunțat miercuri Liviu Dragnea. Replicile la adresa lui sunt la fel de caustice.

„Liviule ai dat cu mucii în fasole… nu pricepi că nu ne interesează dacă ai tu incredere în ea sau nu? Nu ne interesează ce merite, ce școală are etc…pur și simplu este inacceptabil…noi suntem creștini ortodocși, nu am nimic cu musulmanii dar ăsta e ultimul lucru care trebuia făcut și nici atunci”.

„Cum era cu Julien care nu e roman?:))))…..a venit Sevil care e romanca absoluta…..mare e ipocrizia mister Dragnea dar nu e problema ca votantii PSD sunt obisnuiti sa ia teapa;))))…multe succesuri”.

integral pe romanialibera.ro

comentarii

de gino la 22 decembrie 2016 - 11:27

se pregateste re venirea pontacului?

Lasati un comentariu