Sevil Shhaideh, propunerea de PREMIER a PSD

• publicat la: 21 decembrie 2016
Sevil Shhaideh, propunerea de PREMIER a PSD

Telenovela nominalizării premierului de către PSD s-a încheiat.

 Sevil Shhaideh este propunerea PSD-ALDE pentru funcția de premier.

Shhaideh a lucrat cu Dragnea când acesta era ministru al Dezvoltării. A fost ea însăși ministru al Dezvoltării în Guvernul Ponta, după ce Dragnea s-a retras din Guvern ca urmare a condamnării în dosarul „Referendumul”. Este „fina spirituală” a lui Liviu Dragnea, liderul PSD fiind martor la căsătoria acesteia.

„(…)A lucrat cu mine nu numai în Ministerul Dezvoltării, dar din poziția mea de viceprim-ministru am lucrat împreună la toate dosarele guvernamentale și cunoaște activitatea din toată ministerele. Este un om în care eu am încredere totală, iar prin această propunere din partea mea, este și un mesaj puternic că-mi asum întreaga responsabilitate pentru activitatea guvernamentală și pentru punerea în aplicare a acestui program de guvernare. Așteptăm desemnarea din partea președintelui. Este o persoană pe care și președintele o cunoaște, cu care a lucrat împreună la mai multe proiecte și sperăm că această desemnare să vină cât mai repede”, a declarat Liviu Dragnea, după consultările la Cotroceni.

Sevil Shhaideh a lucrat vreme îndelungată la Consiliul Judeţean Constanţa.

Dragnea a susținut că dacă va fi refuzată această propunere de către Klaus Iohannis, atunci PSD nu va mai face o alta. „Dacă va fi rezuzată, ne vedem în altă parte”, a declarat liderul PSD.

Liviu Dragnea a mai ținut să precizeze după consultări că „deocamdată” nu poate solicita această funcție pentru sine.

„O condamnare nedreaptă și o lege profund neconstituțională nu mi-au dat posibilitatea să solicit această demnitate pentru mine deocamdată”, și-a început Dragnea discursul după discuțiile cu Iohannis.

integral pe cotidianul.ro

comentarii

de csilla la 21 decembrie 2016 - 12:20

bine ca ati votat comunistii ca sa avem primministru pe cineva cu multe case prin siria.romannii au votat un presedinte neamt si un priministru musulman.

de musulmanul la 21 decembrie 2016 - 17:19

ALO! antena 3, ALO Firea, Ponta etc. ce faceti?. avem un prim ministru care nu este ortodox ( nu ati inceput sa latrati pe la tv.?) Cei care sustineti acesti cre(s)tini cum va simtiti????

de seviyorum la 21 decembrie 2016 - 19:47

Daca „necomunistii” au vrut un presedinte cetatean roman etnic german si luteran, de ce nu au voie „ceilalti” sa nominalizeze un cetatean roman etnic turc / tatar, musulman ca prim ministru? Iar daca femeia are experienta in activitatea consiilor judetene, in activitatea interna a ministerelor, ce e rau in asta? Ba dimpotriva, se va adapta mai usor si va pune mai repede treaba pe roate. Acuma ce o sa mai zica Ciolannis? Ca asta nu e penala, nu a fost condamnata si stie mai multe despre guvernarea Romaniei decat Johannis si Ciolos impreuna. Nu l-a pus nimeni pe Johannis sa vina cu „criteriile de integritate” peste textul constitutiei. Ei, acum Dragnea l-a manevrat, are si majoritate parlamentara, are si un om in care are incredere deplina, deci PSD si ALDE – care au majoritatea in parlament – si-au facut treaba corect si au respectat „conditiile” constipatului zeflemist de la Cotroceni. Care, desigur, nu se va lasa, cu una, cu doua fara „guvernul meu”. Dar nu prea are variante. Decat dizolvarea acestui parlament si organizarea de anticipate. Sa vedem daca il tin curelele s-o faca!

de vicTor la 21 decembrie 2016 - 20:05

ce se alege de sloganul cu mandri ca suntem romani si cu julien din gura lui dragnea? parca se dadeau mari crestini si umblau pe la toate bisericile si catedralele si acum scot in fata ..un musulman? nimeni nu are nimic cu femeia propusa ci doar cu minciuna din campanie bazata pe religia traditionala pentru ca nominalizarea sa fie de alta religie.

de seviyorum la 21 decembrie 2016 - 23:36

@victor
sloganul cu „mandri …” e din alta campanie electorala. In campania asta era ceva cu indrazneala de a crede in Romania. Iar Romania este compusa si din minoritatile sale etnice. Daca nu aveti nimic cu persoana, atunci lasati-o asa cum e. Daca, insa, vreti „guvernul meu”, atunci e usor de inteles de ce comentati si ce anume vreti sa spuneti de fapt. Campania electorala s-a terminat, cea pentru anticipate nu a inceput inca. Reveniti la realitate.

de Ce Penibil la 22 decembrie 2016 - 08:35

…sa justifici nominalizarea unui minoritar din partidul cel mai bine situat in tara 90 la suta ortodoxa. Sau nu au majoritarii oameni competenti si se imprumuta la altii?

de musulmanul la 22 decembrie 2016 - 15:53

Pentru „seviyorum”. Se vede ca ai fost spalat pe creier de ‘latrina 3 tv”.NU se pune in discutie propunerea ci doar ipocrizia lui Dragnea, Firea etc. care in cursul campaniei pentru alegerea presedintelui si pe timpul guvernarii Ciolos au dus o campanie murdara impotriva lui Johannis si Ciolos (vezi expresii ca :neortodox,nu are copii,vandut strainilor,Julien

de seviyorum la 22 decembrie 2016 - 21:52

@ nul 22 dec 15:53
Nu vrei sa discuti propunerea de prim ministru, care este chiar subiectul articolului. Vrei alt subiect. Perfect! N-ai decat. Dar nu cu mine. Cu Ciolannis si ai tai. Care nici macar n-au candidat acum.

de musulmanul la 23 decembrie 2016 - 17:12

pentru „seviyorum” : Pai despre propunerea de prim ministru discutam. Cum se impaca aceasta propunere cu ipocrizia si nesimtirea liderilor psd.!!!!!!! ( sunt social-democrat dar nu sunt de acord cu asemenea atitudini fata de rivalii politici !)

de seviyorum la 23 decembrie 2016 - 20:53

@ nul 17:12
Hotarati-va! Ori „discutam” – nu eu si nu cu mine!- ori „nu se pune in discutie”. Daca sunteti social – democrat, discutati chestiunea in cadrul partidului dvs, mai ales ca ( citez din clasici in viata): „NU se pune in discutie propunerea ci doar ipocrizia lui Dragnea, Firea etc.[…]”. Va priveste, intrebati-va liderii. Eu am votat PNL pana la alegerile locale din acest an, inclusiv.

de seviyorum la 23 decembrie 2016 - 20:59

@ cepe 22 dec 08:35

Parca presedintele tarii 90% ortodoxa de care vorbesc unele cepe este german si luteran, nici roman, nici ortodox. Daca 6 milioane de alegatori au zis ca asta e cel mai bun atunci nu au avut majoritarii oameni competenti si s-au imprumutat de la altii? Stilul Basescu – PDL – Ciolannis : dublu standard, unul pentru „noi” si altul pentru „aia”.

Lasati un comentariu