Biserica Sf.Apostol Andrei nu este pe placul UAT Municipiul Carei. Nu apare pe HARTA CAREI

• publicat la: 31 ianuarie 2017
Biserica Sf.Apostol Andrei nu este pe placul UAT Municipiul Carei. Nu apare pe HARTA CAREI

Marţi 31 ianuarie 2017, Biserica Sf.Apostol Andrei nu este menţionată pe HARTA CAREI la fel cum sunt menţionate alte lăcaşe de cult din Carei. Buletin de Carei a semnlat acest aspect încă din cursul anului trecut dar administraţia Kovacs nu a fost interesată să remedieze eroarea apărută pe HARTA CAREI.

http://www.buletindecarei.ro/2016/11/va-place-cum-arata-biserica-sf-apostol-andrei-din-carei-pe-harta-carei-de-pe-pagina-primariei-nu-exista.html

Am semnalat şi scrierea gresită în limba română  de pe pagina oficială www.municipiulcarei.ro …,,marirea hartei,,.

Exprimarea corectă este  ,,mărirea hărţii,,.

Acest material  este proprietatea Buletin de Carei dar poate fi preluat integral fără acceptul Buletin de Carei pentru  înlăturarea cât mai grabnică a discriminărilor la care sunt supuse anumite lăcaşe de cult din mun.Carei.

La adresa la care  EXISTĂ de peste 12 ani Biserica Sf.Apostol Andrei figurează Biserica Sf.Anton de Padova , lăcaş de cult care funcţionează de fapt pe strada Independenţei ( fostă Gării) şi care nu beneficiază de nici un leu sprijin financiar de la UAT Municipiul Carei la fel ca toate celelalte biserici.

Spre deosebire de harababura din HARTA CAREI a obiectivelor careiene, cele din Căpleni sunt punctate în mod real deşi această localitate nu se află în administraţia careiană.

Ale cui  jocuri de interes sunt toate aceste  învălmăşeli?

 

Buletin de Carei

comentarii

de ghita la 1 februarie 2017 - 09:40

de cand familia primara a plecat la ortodocsi nici bani nici harta nu mai este pentru greco

Lasati un comentariu