Iarna pe aleile parcului….atenţie la gheţuş

• publicat la: 26 ianuarie 2017
Iarna pe aleile parcului….atenţie la gheţuş

Iarna şi-a intrat în drepturi pe deplin şi se menţine în formă. Aveţi grijă dacă sunteţi pieton cum  şi pe unde vă deplasaţi. Trotuarele nu sunt curaţate decât pe porţiuni restrânse, pojghiţa de gheaţă este deosebit de periculoasă şi pot apare accidente. Nici  aleile parcului din jurul Castelului nu au fost curăţate …,,tot e alb, pe câmp, pe dealuri, împrejur şi-n depărtare…..,,,

Administratorul parcului este deosebit de liniştit. Iarna e frumoasă cu zăpadă….Un candelabru spart  veghează pe aleea de intrare….Nu sunt trecători, preferă trotuarele curăţate aleilor alunecoase şi periculoase. Avem şi administrator angajat , avem şi asistaţi sociali cu duiumul  dar nu avem cine să se ocupe de întreţinerea  aleilor  din parc.

În iulie 2013 s-a organizat la UAT Municipiul Carei concurs penrtru postul de administrator parc. Specialistul în arboricultură, careianul Adrian Aciu nu a avut nici o şansă în faţa soţului consilierei Venig, agronom de profesie. Comisia a fost formată din primarul Kovacs, secretara Sroth Clara şi Monica Cădar de la resurse umane.

3 minute a fost tot interviul în care cei din comisie au apreciat dacă un candidat merită sau nu acest post. A meritat?

 

Buletin de Carei

 

comentarii

de X la 27 ianuarie 2017 - 14:14

Agronomul face ce stie …..ca pe camp !!!!!!!!!!!!!!!!!

de cami la 27 ianuarie 2017 - 14:45

e sotul consilierei de la udmr si isi permit sa faca ce vor chiar daca careienii au de suferit

Lasati un comentariu