Incendiu la un bloc de pe Ignişului. O femeie carbonizată

• publicat la: 19 ianuarie 2017
Incendiu la un bloc de pe Ignişului. O femeie carbonizată

În cursul după amiezii de astăzi a avut loc un incendiu la blocul de pe Ignişului situat peste drum de Farmacie. Unul dintre angajaţii de la secţia de Pompieri Carei a observat pe când trecea prin zonă că de la etajul 4 iese fum.

Intervenţia a fost tardivă pentru că unul dintre locatari, o femeie  era deja carbonizată. Se caută acum  unde se află fiul acesteia. Deoarece nu au fost flăcări, incendiul nu a putut  fi depistat la timp pentru ca femeia să poată fi salvată.

Vom reveni cu amănunte.

Comunicat ISU

Astăzi, înjurulorei 16:13, forţele de intervenţie din cadrul   Detaşamentului de Pompieri   Carei au  fost  alertaţi  să  intervină de urgenţă pentru  lichidarea unui incendiu  izbucnit la un apartament situat pe raza  localităţii   Carei.

La adresa  indicată de apelant s-au deplasat cu operativitate  două  echipaje  de  pompieri  militari, fiind  alertat  totodată  și un echipaj al Serviciului de Ambulanță  Județean.Deoarece la sosirea  pompierilor casa scării era inundată de fum, situație  ce punea  în  pericol siguranța  locatarilor, în cel mai scurt timp s-a procedat la evacuarea tuturor persoanelor care se aflau în imobil, la etajele trei şi patru (aproximativ opt persoane).

În  momentul  pătrunderii  în  locuinţă,concomitent cu stingerea  incendiului care se manifesta la dormitorul  apartamentului, din nefericire, pe  pardoseaua de lângă pat, salvatorii au găsit  trupul  neînsufleţit al proprietarei de 72 de ani, medicul  prezent la fața  locului  declarând  decesul  acesteia. 
          În  urma  cercetărilor, cauza  probabilă a incendiului a fost  stabilită  ca fiind  scurt  circuit electric la un cablul defect ori  neizolat   corespunzător al unui  reşou electric, de la flacăra  generată de acesta  aprinzându-se patul.

Bulertin de Carei

Lasati un comentariu