Post vacant de consilier principal la Primăria Carei. Mai sunt 15 zile pentru înscriere la concurs

• publicat la: 14 ianuarie 2017
Post vacant de consilier principal la Primăria Carei. Mai sunt 15 zile pentru înscriere la concurs

Unitatea Administrativ-Teritorială Municipiul Carei, Județul Satu-Mare organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă, de consilier, clasa I, grad profesional principal din cadrul Serviciului tehnic, achiziţii publice – investiţii.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

-studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul de licenţă arhitectură;

  • vechime în specialitatea studiilor necesară exercitării funcţiei publice minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 09 februarie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • data interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

 

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Carei din str. 1 Decembrie 1918, nr. 40, telefon 0261/861.566.

După pensionarea ing.oprea Dorel, Direcţia tehnică din cadrul Primăriei Carei a rămas  şi cu postul de director executiv vacant.

Buletin de Carei

comentarii

de cetatean din Carei la 14 ianuarie 2017 - 13:46

Ce pile si relatii trebe sa ai sa inrtri pe post? Sau depinde de directori, ca si la Politia Locala unde comisarul Ecsedi angajeaza pe cine vrea si schimba rezultatul selectiei dosarelor dupa bunul lui plac?

de mutu la 14 ianuarie 2017 - 14:08

ai sa-i bag …. daca si asta-i comisar !!!!!!!!!!!!!!!

de cetatean din Carei la 16 ianuarie 2017 - 20:10

Cum se organizeaza concursurile la Prim Carei? Cine verifica dosarele de inscriere? Cum se explica ca la selectia dosarelor pt postul de politist local pe site – ul primariei este un candidat admis si la fisierul primariei apar doi candidati admisi? Haloooo nu se sesizeaza nimeni???

de hoate imputite la 17 ianuarie 2017 - 15:35

coldea e copil mic pe langa ce face ecsedi la politia locala nu degeaba este copilu lui beko si jeno

de cartieru la 17 ianuarie 2017 - 21:37

domnul Ciuta e singurul consilier cunoscut de toti careienii, de ce nu mergeti la consilierii de la putere? ceilalti se uita ca …oii la camera de filmat si ridica mana cand se da startul la votari..pariu ca nici nu stiu ce scrie in dosarele care le primesc de la primerie..nuca tare consilierul Ciuta so va rupeti dintii in el/o vorba nu se aude de alti consilieri ca lumea nu e proasta sa nu vada ce face fiecare

de mihaiu la 17 ianuarie 2017 - 22:01

gata cu jeno si cu lajos? nu vă mai rezolvă promisiunile din campanie???? iar ati ajuns la Ciută? ţapăn omu! bag samă că nu vă merge cu el cu şpaga.

Lasati un comentariu