Surpriză sau obişnuinţă? Unui plătitor de impozite la bugetul careian i se refuză dreptul la opinie

• publicat la: 28 ianuarie 2017
Surpriză sau obişnuinţă? Unui plătitor de impozite la bugetul careian i se refuză dreptul la opinie

Szasz Lorant nu acceptă pe blogul Opinie de Carei  comentariul careianului care a câştigat  procesul împotriva  primarului Kovacs, nănaşul său. Careianul în cauză se numeşte Horia Mărieş şi este careian chiar dacă nu locuieşte momentan în oraş dar plăteşte sume consistente la Servicul de Taxe şi   impozite pentru imobilele pe care le are de la părinţii şi bunicii săi, oameni de seamă în Carei.

Contribuabilul careian Horia Mărieș a câștigat din nou procesul în care partea pârătă a fost U.A.T. Municipiul Carei reprezentată de primarul ing. Eugen Kovács Jenő. Dosarul cu nr. unic 2944/218/2015.  Subiectul speței: revendicare imobiliară în baza prevederilor Legii nr. 10/2001. Sentința pronunțată în ziua de 19 ianuarie a.c. de Curtea de Apel Oradea este DEFINITIVĂ.

Horia Mărieş a postat un comentariu pe blogul lui Szasz Lorant după ce acesta a  denaturat informaţia oferită cititorilor săi prin articolul ,,O primă victorie împotriva familiei Ciută în instanţă!,, . După cum aţi afla deja, pe site ul Tribunaluli Satu Mare a fost publicată hotărârea potrivit căreia Szasz Lorant trebuie să şteargă articolele denigratoare şi calomnioase la adresa lui Ciută Ilie şi Daniela Ciută.

Comentariul din imagine  nu a apărut pe blogul Opinie de Carei deoarece era în contradicţie cu cele scrise de Szasz în articol.

Politica editorială a acestui blog  este denigrarea cu price preţ a consilierului Ilie Ciută, singurul care stăpâneşte  toate problemele economice după cum a recunoscut şi administratorul  public Beko Tamas. Faptul e consemnat negru pe alb la secţiunea   ,,Cine suntem şi ce vrem,,  de pe  Opinie de Carei.  Halal  motivaţie pentru cineva care se vrea  formator de opinie credibil.

 

Buletin de Carei

comentarii

de Horia Mărieș la 29 ianuarie 2017 - 03:26

Dvs. chiar credeți că sunt atât de naiv incât să pot să cred că distinsul jurnalist Szasz Emil Lorand va posta cândva (in intreaga lui viață) pe blogulețul privat al dânsului un comentariu semnat de mine?
Nici pomeneală să fiu chiar atât de fraier.
Acesta este motivul pentru care am incercat să postez sub (foarte măgulitorul pentru dânsul) alias „FanOpinieDeCarei”.
Dar, după cum vedeți, nici măcar așa n-a ținut!
Nu l-am putut păcăli.
Are „curaj găină că te tai” și un caracter integru blogherul nostru.
Nimic de zis, nimic de comentat.

de petre la 29 ianuarie 2017 - 11:10

de cand a ajuns la primarie domnul kovacs crede ca este afacerea lui personala si da in careienii care nu sunt de aceiasi parere cu el.penibil

Lasati un comentariu