Terasa devalizată din mijlocul Careiului

• publicat la: 26 ianuarie 2017
Terasa devalizată din mijlocul Careiului

Ceaţa s-a ridicat şi gerul a mai slăbit din strânsoare la Carei. E  chiar plăcut să te plimbi pe afară la orele amiezii chiar dacă soarele este unul cu dinţi. La intrarea în parcul castelului dinspre fostul Club al Elevilor, acum o clădire părăsită, treci  pe lângă Terasa Parc . Este un loc de relaxare pe timp de vară dar care nu a funcţionat în acest sezon. Peisajul e jalnic. Geamuri sparte, uşa de la intrarea în spaţiul bucătăriei este deformată , ruptă din ţâţâni, totul arată ca după război.

Careienii s-au obişnuit deja cu imaginea de la intrarea în parc. Covorul alb  mai atenuează din imaginea clădirii distruse. Terasa din incinta parcului  în suprafaţă de 6 ari este în proprietate privată de câţiva ani. În municipiul Carei avem unitate de jandarmi, agenţi de poliţie locală, firmă de pază  la castel şi în jur  şi Poliţie Municipală.

Dacă în mijlocul Careiului  pot avea loc astfel de distrugeri, ce aşteptări să mai  aibă cei care locuiesc la periferie?  Sau Primăria Carei o fi trasat alte sarcini , a se citi rugăminţi, celor ce se ocupă de ordine şi pază?

Buletin de Carei

comentarii

de Horia Mărieș la 26 ianuarie 2017 - 18:55

Și totuși.
Doar așa, din pură curiozitate:
– Care este explicația devastării?
A dat faliment patronul și a renunțat la această afacere?
A abandonat-o?

Lasati un comentariu