Adresa oficială a UAT Municipiul Carei folosită ca adresă de corespondenţă pentru Partium

• publicat la: 15 februarie 2017
Adresa oficială a UAT Municipiul Carei folosită ca adresă de corespondenţă pentru Partium

Adresa oficială  a Instituţiei UAT Municipiul Carei este folosită de către primarul Kovacs Jeno în calitatea sa preşedinte al UDMR Carei şi de membru în comitetul director al regiunii Partium. Atât adresa  imobilului Primăriei , numerele telefoanelor  cât şi adresa de mail. Oare Guvernul României şi reprezentantul său în teritoriu adică Instituţia Prefectului  sunt   de acord cu această practică?  Sunt recunoscute în România regiunile autonome pe bază de criterii etnice?

Regiunea „Partium”, este de fapt o porţiune din România, franjurată de extremiştii maghiari după propriile interese, decupând oraşele din harta regiunii apărute din visele iredentiste, pentru că au prea multă populaţie românească şi altfel n-ar mai ieşi la socoteală procentul majoritar maghiar al polulaţiei proiectatei regiuni.

Ştirea este trecută sub tăcere de finul primarului Kovacs care are nenumărate procese pe rol cu conducerile ziarelor pe unde a lucrat.

La fel cum trece mereu sub tăcere  alocările de bani semnate de nănaşul primar în folosul formaţiunii unde este preşedinte , bani  adunaţi din taxele şi impozitrele plătite de careienii oneşti.

Infatuarea primarului Kovacs a depăşit iată orice limite!  Adresa  oficială  a Primăriei Carei, a UAT Municipiul Carei este folosită ca adresă pentru calitatea sa de membru în conducerea Partium, unde pe judeţul Satu Mare este preşedinte  sau reprezentant dacă vreţi. La UDMR Carei  nu există telefoane şi adrese concrete?

,,Seres Dénes képviselő bemutatta a Partiumi Önkormányzati Tanács elnökségének új tagjait (Bihar megye: Nyakó József, Arad: Bognár Levente, Temes: Ihász János, Szilágy megye: Szilágyi Róbert, Szatmár: Kovács Jenő.,,

http://www.rmdsz.ro/sajtoszoba/hir/kelemen-hunor-sem-szekelyfold-sem-partium-sem-a-szorvany-nelkul-nincs-eros-kepviselet

Mai avem puţin şi ne trezim că ne şi ipotechează ca oraş  că tot are experienţă în astfel de practici încă de dinainte de 2008.

 

Buletin de Carei,

portal de ştiri independent financiar, singurul loc unde puteţi afla despre activitatea din administraţia careiană

Linşajul mediatic  practicat de finul primarului Kovacs nu ne sperie şi nici nu ne încetineşte activitatea de demascare a corupţiei ce se extinde pe zi ce trece la UAT Municipiul Carei.

 

comentarii

de Poet la 15 februarie 2017 - 17:58

Bine faceti ca luati de pe obraz masca,ca oricum greu scapa de datoria,smecherii in pretutindeni,cine stie mai ce socoteli,putem astepta noi drumuri,centuri in acest orasel.

de gabika la 15 februarie 2017 - 19:16

iuiiiii da ce suparati la voi sunteti Eu,hahahahahaha ati crezut ca n use vede ce msernuieli faceti voi pe banii de la careienii,,vedeti ca pentru udmr primaru kovacs se imbraca la costum si cand premiaza la olimpicii vine in blugi si vesta ca la bigracsurile de la ponivas

de protestatarul din umbra la 16 februarie 2017 - 17:18

Dn.Ciuta va rog frumos cu respect lasati statuile si alte lucruri cu care va macinati energia puneti punctul pe „i” cum s-au cheituit banii pe parculete si fintini care au functionat la inaugurare apoi praful sa pus si pe ele si pe fondurile europene. Au slutit parcurile cu o groaza de bani cei ceau facut asta nu sint creieni nu ibesc acest oras iau luat farmecul dat de simlitatea lui au umlut orasul cu chiciuri si bine inteles si-au umlut buzunarele.Cu asta trageti la raspundere UAT sau…..

de Buletin de Carei la 16 februarie 2017 - 17:49

Statuile fac parte din cultura noastra romanesca, mai exact persoanajele pe care le reprezinta. Activitatea dedicata restabilirii respectului acordat lor ne incarca de energie si nu ne macina defel. Ceea ce ne deranjează este aversiunea pe care adminsitratia Kovacs o are impotriva careienilor români dar nu atat incat sa ne afecteze energia. Legat de subiectele propuse, va multumim pentru semnalari, ne vom ocupa si de ele chiar daca primarul kovacs a angajat in jurul lui o armata de jurnalsiti care au acces facil la astfel de date si le+ar putea face publice. Stim ca fantana din fata monumentului a fost pusa doar pentru a obtura vederea acestui ansamblu la fel ca si tuia cultivati in jur. Nu sunteti singurul care semnalează aceste aspecte.

Lasati un comentariu