Carei, domeniul public. Azi, accesul la o sală de sport

• publicat la: 20 februarie 2017
Carei, domeniul public. Azi, accesul la o sală de sport

După cum aţi aflat, judeţul Satu Mare este  singurul care nu are o sală polivalentă. În municipiul Carei avem 2 săli de sport construite prin programe guvernamentale, cea a Liceului Teoretic şi cea a Colegiului Tehnic ,,Iuliu Maniu,,. Sala de sport a Liceului Teoretic este amplasată în curtea şcolii, elevii având acces facil la  vestiare şi  terenul acoperit.

Spre deosebire de aceasta , sala de sport de la colegiul ,,Iuliu Maniu,,  se află amplasată în curtea din spatele clădirii Băii Comunale, pe domeniul public al Careiului. Elevii trebuie să străbată curtea plină de noroaie până să ajungă la vestiare. În faţa acestei săli de sport au fost descărcate mormanele de moloz de la lucrările din oraş de către firmele executante fără ca cineva din primărie să fie deranjat de această obrăznicie a respectivelor firme. În urma semnalărilor Buletin de Carei şi a imaginilor postate  de la faţa locului,  mormanele de moloz au fost eradicate într-un final dar zona a rămas la fel de …noroioasă.

Priviţi imaginile  …..Aceasta e priveliştea cu care sunt întâmpinaţi elevii ce vin la ora de sport. Acesta este exemplul oferit tinerei generaţii de o Primărie a unui municipiu.  Ne mai mirăm că tinerii îşi doresc să plece din oraş?

Buletin de Carei

 

http://www.buletindecarei.ro/2016/10/parinti-careieni-cu-spirit-civic-bravo-lor.html

http://www.buletindecarei.ro/2016/08/sala-de-sport-cu-tribune-din-carei.html

comentarii

de stadionu la 20 februarie 2017 - 10:42

avem primar fost fotbalist si avem asa stadion si asa gunoaie la sala de la igo din curte dar avem si un primar cu datorii si voi vreti sa intereseze pe ei orasu!

de mosu la 20 februarie 2017 - 23:26

administratie udmr in carei ati vrut uitati de capatati!

de Scoala GTI la 22 februarie 2017 - 09:44

Tinerii degeaba pleaca in oras, spre exemplu la Bucuresti. Lucrurile nu stau bine nicaieri, iar in ultima vreme cam toata lumea a inceput sa dispara prin Anglia si Italia… alta varianta nu prea exista.

de adevarul la 22 februarie 2017 - 13:45

Poate sunt alte prioritati in oras.Sigur ca si calea de acces la sala de sport va fi rezolvata.Nu cred ca toate aceste probleme semnalate(foarte rau intentionat)in acest ziar on-line,ar fi realizate cu orice alt primar.

de realitatea la 22 februarie 2017 - 14:48

poate ca esti din gaska primarului datornic si falimentator care cheltuie banii orasului pentru caii consikierei lui si pentru sediul lui de udemereu.Acestea sunt prioritatile pentru primar si nu nevoile careienilor1 A fost in stare sa deconteye la udemereu si foile de dafin de la picnicul lor.hai ca sunteti penibili! stati cu mana intinsa la banii orasului in loc sa puneti mana sa munciti!

de haahoo la 22 februarie 2017 - 15:43

a trecut voturile toate lumea a avut sansa!!Rezultatul vorbeste !!

de csilla la 22 februarie 2017 - 16:03

voturile vorbeste pentru ca numarati voi pe ele si furati banii de la noi ca sa faceti afaceri pentru firmele de la voi !!
ati batut joc de careienii si asa arata orasul ca dupa razboiul !!

de adevarul la 22 februarie 2017 - 21:12

javra ce esti

de csilla la 22 februarie 2017 - 21:34

ai crezut ca vorbesti cu mamica ta?

Lasati un comentariu